Ispovest Dejana Milićevića: Imao je 147 kilograma, a pred operaciju zamalo da odustane od svega!

Autor:

Zabava

11.10.2020

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati fotograf upao u tešku depresiju zbog prekomernih kilograma!

Foto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Dejan Milićević

"Pobedio sam samog sebe i pokazao da životni vek može da se produži pametnim potezima."

Na pitanje kako danas izgleda njegov režim ishrane i šta sme da unosi u organizam, kaže:

"Prvih dana do dve nedelje je to samo tečna hrana... Čajevi, supice i malo jogurta. Posle još dve nedelje pasirana lagana hrana. Mesec dana posle operacije počinješ s unosom čvrste hrane i to po osećaju. Kako vidiš da određena hrana prolazi lakše, tako nju više konzumiraš. Sa hranom koja teže prolazi ili prekineš ili za mesec dana ponovo probaš. Sada nakon šest meseci jedem sve, samo u mini-količinama. Trebalo bi da se izbegava šećer i alkohol, koji nikada nisam konzumirao", iskren je fotograf.

Umalo da odustane od operacije

Iako je pre odlaska pod nož dugo razmišljao da li je to pravi potez, Dejan je ipak skupio hrabrosti i podvrgao se operaciji. Ali strah je postojao, kao i trenutak kada je želeo da odustane.

"Noć pred operaciju pomislio sam kako ću dalje, da li je to pravi izbor? Možda može i bez operacije, ali sada sam shvatio da je moralo ovako. Ne kajem se ni sekundu. Novi život, novi ja", iskren je Dejan Milićević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading