Naslednica je stigla: Đus po drugi postao otac!

Autor:

Zabava

07.10.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Ivan Ivanović Ðus dobio je drugo dete sa izabranicom Danijelom i u krugu bliskih prijatelja i porodice proslavio je rođenje ćerke Staše.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Ivan Ivanović - Đus

Đus je povodom rođenja naslednice napravio slavlje za porodicu i prijatelje, a među zvanicama je bila i njegova sestra pevačica Mina Kostić, koja je pevala tokom večeri.

- Srećno rođenje ćerkice Staše! Bogu hvala da je sve dobro. Srećno mom bratu Ðusu - poručila je Mina Ðusu na Instagram profilu.

Ponosni otac slavio je rođenje naslednice uz muziku do ranih jutarnjih časova, a prisutni su mu cepali majicu, kako to i običaj nalaže. Ðus i njegova nevenčana supruga Danijela u vezi su dugi niz godina, a on je do sada nikada nije pokazao u javnosti jer, kako je sam istakao, želi privatnost da sačuva za sebe. Pored tek rođene devojčice Danijela i Ðus imaju trogodišnjeg sina Viktora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading