(VIDEO) "Otkinuću ti glavu": Dado pokušava da OTME ĆERKU Zerini Hećo, stigla prijava, a sada sledi njena OSVETA!

Autor:

Zabava

06.10.2020

19:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama se nastavlja

Foto: instagram.com/printscreen
Zerina Hećo

Zerina Hećo navodno i dalje ima problema sa bivšim dečkom Dadom Glišićem, o čemu je nedavno pričala uživo na svom Instagramu.

- Javno ti pretim, glavu ću ti izvrnuti, vrat ću ti izvrnuti za Sarah. Javno ti se obraćam, živela sam sa čovekom, krišom me slikao, sad bi time da me ucenjuje, radi stvari da bi mi oduzeli dete. Tvoja psihopaska pitanja koga više voliš, još dok smo bili zajedno, moje dete ti je bilo pretnja.

Ja sam kriva što nisam prepoznala neke stvari u startu i nisam mogla da odem. Kad god sam pokušala da nastavim život, mejlovi (od njega) su nastavili da se šalju. Prethodnih dana si mi slao mejlove. Ja nemam mrlju na sebi, sa zakonom nisam imala problema, za razliku od tebe, tvoj kriminalni dosije je podebeo.  

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dado Glišić

Zerina je potom dodala da je Dado biseksualac i da njegovi roditelji to ne znaju, ali da je ona pristala na to da bude s njim, kao i da ima slike koje dokazuju da je biseksualac.

- Hoćeš da odvojiš dete od majke, sad ćeš da vidiš šta jedna majka može da uradi - rekla je Zerina, a potom se obratila i Branislavu Glušcu:

- Prisustvovao si batinjanju, a nisi reagovao, jedina pesma dobra koju si napravio je taj "Fenomen" i tebe ću da kanalim - priča Zerina i nastavlja:

Ako pokušaš da dođeš do mog deteta si mrtav čovek. Moj savet ti je da uđeš u Zadrugu, preko nje si i došao do mene, ljudima si davao novac da bi došao do mene.

Foto: instagram.com/zerinooooo
Zerina i Dado

Moji pogrešni izbori me jesu doveli do ovoga, što ne znači da ne mogu da se izborim. Sve dok imam snage da se borim, boriću se s tobom.

On je upao u moj telefon i umesto mog mejla, stavio svoj zamenski mejl i upao je sinoć, sve je izbrisao. Uspela sam da sačuvam Instagram, verujem da je upao u stari icloud, možda je i u novi.

- I ponavljam, na sve si smeo da mi udariš, osim na Sarah - završava Zerina. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading