Drama se nastavlja: Jovana počinje da radi na Željkovoj televiziji, a evo kakve su MUKE snašle Srđana!

Autor:

Zabava

06.10.2020

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije lako početi iznova!

RepublikaFoto: Promo foto
Srđan Predojević i Jovana Joksimović

Nakon cele medijske drame uz koju su Jovana Joksimović i Srđan Predojević napustili TV Prva, čak ni oni koji su do tada hteli da im ponude angažman, navodno više nisu zainteresovani za saradnju s njima.

Među potencijalnim televizijama koje su navodno bile zainteresovane da ih angažuju, pominjali su se RTS i televizija K1, čiji je većinski vlasnik Jovanin suprug i pevač Željko Joksimović.

RepublikaFoto: youtube.com/TV Prva
Srđan Predojević

“Iako je RTS bila zainteresovana da vrati voditeljski par, nakon svega što se izdogađalo, i nakon Srđanovog bahatog ponašanja, kada je čak obezbeđenje TV Prva moralo da reaguje i ne dozvoli mu da uđe u zgradu televizije, na RTS su potpisivali peticiju da Predojevića ne vrate na ovu televiziju. Niko ih neće sada zajedno. Željko Joksimović hoće samo Jovanu na K1, dok je Srđan i ovde nepoželjan”, prenose domaći mediji i dodaju da je Predojević tužio televiziju za koju je radio poslednjih pet godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading