POVRATNIK! Rasta krivično odgovara zbog uživanja marihuane: Uhapšen zbog kilo droge - NARKOTIKE NOSIO KOLEGAMA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati muzičar Stefan Đurić Rasta i bivši suprug pevačice Ane Nikolić osuđen je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu uslovno zbog posedovanja droge, a ovo krivično delo ponovio je više puta, saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Rasta

Kako dalje saznajemo, reper će morati da odgovara što se u Srbiji ponaša kao da je marihuana legalizovana, ne libeći se i da javno propagira kako se uživa u opijatima.

Podsećamo, Rasta je prošle godine platio kaznu od 120.000 dinara kada mu je policija prilikom rutinske kontrole saobraćaja pronašla manju količinu marihuane.

RepublikaFoto: instagram.com/stefanrasta

- To je bilo u aprilu. Policija ga je zaustavila na Novom Beogradu i čim je otvorio prozor automobila, osetio se miris marihuane, nakon čega su pretresli automobil - objavila je Republika.rs pre godinu dana.

Rasta je nedavno naišao i na osudu javnosti jer se drogirao pred dvogodišnjom ćerkicom


Sudija je tada ustanovio da je droga za ličnu upotrebu i izrekao mu kaznu 120.000 dinara zbog ponavljanja krivičnog dela.

Rasta nikada nije krio da konzumira marihuanu, a osim što je sam objavljivao fotografije i snimke sa džointom, čak su ga i paparaci fotografisali dok puši travu na javnim mestima. Međutim, letos je naišao na posebnu osudu javnosti jer to radi i pred dvogodišnjom ćerkicom, koju ima sa pevačicom Anom Nikolić.

Foto: Instragram Printscreen

Naime, na fotografijama sa detetom koje je objavio na Instagramu njegovi pratioci su uočili da na stočiću pored bazenčića u kome su uživali na letnjem suncu stoji pepeljara u kojoj je nešto što više podseća na džoint nego na cigaretu.

 

"Ljudi, je l' vidite šta je u pepeljari, a drži dete u rukama. Stvarno sramota", "Rasta i ljubavi njegove dve najveće, prva u zagrljaju, dok druga u piksli je", "Pred detetom džoint", "Džok pored malog deteta", "Savršenstvo sa kanb-palicom sa malom ćerkicom! Bravo, Rale", " Baš moraš da duvaš ispred deteta", nizali su se komentari zaprepašćenih pratilaca.

Sugeriše deci kako se konzumira marihuana

Jedan od najpopularnijih muzičara današnjice, inače, bez zadrške objavljuje snimke narkotika na društvenim mrežama, kao i ceo postupak iz kog mladi, koji čine najveći deo njegove publike, mogu detaljno videti kako se marihuana konzumira. U jednom videu koji je snimio u studiju dok je radio na novim pesmama i preslušavao muziku opušteno je motao džoint, te sve objavio na Instagramu, na kome ga prate i maloletna deca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading