RASTU GODINAMA BIJE GLAS LOŠEG MOMKA, a ŠOKIRAĆETE SE kad čujete čime mu se bave roditelji!

Autor: Objektiv

Zabava

02.10.2020

15:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izneverovaćete!

RepublikaFoto: instagram.com/stefanrasta

Pevač Stefan Đurić Rasta uhapšen je danas u Beogradu sa nekoliko paketića marihuane u centru grada.  Oduvek važio za kontroverznu ličnost, čak je imao i sukob sa bivšim saradnikom Lokom,  što mnoge iznenađuje jer Rasta potiče iz veoma ugledne porodice.

Potiče iz veoma ugledne porodice intelektualaca u kojoj su vladali skladni međuljudski odnosi. Njegov otac je profesor filozofije na Filozofskom Fakultetu, a majka mu predaje na Fakultetu bezbednosti.

Veoma mlad je započeo muzičku karijeru,  sa sa svega  17  godina postao je urednik i voditelj radio emisije. Kasnije se posvećuje komponovanju i produkciji i tako sarađuje sa poznatim imenima domaće muzičke scene.

Rasta je veoma posvećen ćerkici koju je dobio u braku sa pevačicom Anom Nikolić i mnogi su mislili da će ga roditeljstvo promeniti i učiniti da skine etiketu “problematičnog momka”. Ipak, izgleda da se to nije desilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
jelena

03.10.2020 12:21

legalizovali smo gej populaciju, idemo u evropu, pa zasto ne bismo legalizovali marihuanu, uredno se placao porez, drzavi , to su uradile mnoge evropske zemlje,.