(VIDEO) EMOTIVNA ISPOVEST NATERAĆE VAM SUZE NA OČI! Verica Šerifović o borbi sa karcinomom, braku sa Mićom Nikolićem, Šabanu Šauliću...

Autor: Happy

Zabava

30.09.2020

08:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od najboljih narodnih pevačica na ovim prostorima Verica Šerifović nakon duže medijske pauze otvorila je dušu u emisiji Glamur specijal i pričala o svom životu.

RepublikaFoto: youtube.com/IzProfilaTVGrand
Verica Šerifović

Kako je i sama istakla njeni roditelji nikada nisu bili za to da ona postane pevačica:  ,,Ma kakva pevačica da budem. Oni su želeli da ja budem domaćica i kuvarica jer sam već sa 10 godina pravila najbolje vanilice u kraju".

Ovom prilikom se prisetila braka i sa Rajkom Nikolićem sa kojim je i dobila ćerku Mariju: ,, To je bila prva i velika ljubav i mnogo smo se voleli. A u braku je svega bilo pa i dosta svadja." otkriva Verica.

O kralju narodne muzike Šabanu Šauliću jedva je smogla snage da priča i to sa suzama u očima kao i o njenom drugom suprugu Mići Nikoliću koji takodje nije više medju nama: ,, Mnogo su to teške teme. To su bila najlepša vremena ali mi je sada mnogo teško da pričam o njima jer ih više nema" rekla je Verica i pustila suze.

 

 

 

Najteži period u njenom životu svkako je borba sa karcinomom dojke koji joj je ustanovljen 2018.godine. ,,Ja sam kao i svaka druga žena mislila da to neće meni da se desi ali desilo se. Borila sam se i izašla iz te borbe kao pobenik. Nije bilo lako ali sam uspela..."

Emotivnu ispovest Verice Šerifović ne propustite večeras od 21:55 u emisji Glamur specijal na televiziji Happy.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading