Folk zvezda glavna atrakcija kod mladenaca: Ceca uzela 100.000 evra bakšiša na romskoj svadbi u Rimu!

Autor:

Zabava

30.09.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceca Ražnatović spojila je odmor u Italiji sa načinom da dobro zaradi, te je ugovorila nastup na jednog romskoj svadbi na kojoj je visina bakšiša dostigla sumu od čak 100.000 evra!

Foto: instagram.com/printscreen
Ceca Ražnatović

Da je folk zvezda veoma tražena, govori i činjenica da mladenci nisu pitali za cenu kada je reč o omiljenoj pevačici srpske estrade.

U prepunoj hali u kojoj je prisustvovalo preko 500 zvanica Ceca je svojim nastupom oduševila sve prisutne, koji se nisu libili dobre zabave, te su do jutarnjih časova slavili sa Ražnatovićkom. Ceca se oglasila putem Instagrama i podelila delić atmosfere sa pratiocima.

- Romska svadba u Rimu. Divni ljudi, predivno veselje - napisala je ona.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Ceca Ražnatović

U vatrenocrvenom odelu pevačica je pevala preko dva sata, a blok pesama prekinuo je ulazak trubača. U jednom momentu Ceca je svom muzičaru dodala svežanj novca koji je zaradila za samo 15 minuta, a novčanice su bile u apoenima od po 500 evra. Folk diva je jedna od retkih koja je rekorder u zaradi na svim nastupima, a njeni fanovi širom sveta široke ruke nagrađuju njenu pojavu i nastup basnoslovnim sumama.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

 

Jana, Adil i Bursaćka pevali dok se diva nije pojavila

Pored Cece, za prisutne na venčanju bilo je pripremljeno iznenađenje u vidu gostovanja Jane Todorović, Adila i Aleksandre Bursać, koji su pevali najveće hitove današnjice, dok nije došla Ražnatovićka.

Bakšiš koji se meri desetinama hiljada evra nije izostao i kod Jane, koja je zabavljala prisutne hitovima poput "Jana dva", "Princeza", "Lune, lune" i mnogih drugih. Aleksandra Bursać otpevala je blok Cecinih pesama i time najavila ulazak dive u svečanu salu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Realista

30.09.2020 12:14

A KoroMa, ništa, nema je?!?

Dragi

30.09.2020 12:40

Mediju svojima

hotelfala

30.09.2020 12:57

Kod svojih je najbolje....

Marko

30.09.2020 14:15

Jel diva prijavila porez na toliki novac ili je prosla bez kontrole na aerodromu

Odgovori 10 0