Transfer: Voditelj napustio Draganu Mirković zbog Željka Joksimovića!

Autor:

Zabava

25.09.2020

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditelj Filip Belan novo je lice zabavno-muzičke televizije K1, gde će za par dana lansirari svoju emisiju koja nosi naziv “Vibracija” u kojoj će se emitovati sve aktuelnosti sa domaće javne scene kao i ekskluzivni intervju i zanimljivi detalji iz života poznatih.

Foto: Promo
Filip Belan

Filip Belan je do skoro bio lice DM SAT televizije, a kada je Dragana Mirković u pitanju imao je samo reči hvale. 

“Dragana je neko ko je perfekcionista u svom poslu. Neko ko je izuzetna osoba. Hvala joj na pruženom poverenju i lojalnosti.” Sada sam spreman za neke nove radne izazove: 

“Na televiziji K1 za početak kreće jedan moj vrlo zanimljiv format, koji je meni jako poznat i volim to da radim. Potrudicu se da svi osete moj dobar “vajb” u emisiji koja će sigurno biti na nekom višem nivou. 

Hvala čelnim ljudima što su baš meni poklonili poverenje da radim i uredjujem jedan ovakav fotmat. Sa sigurnošću mogu da tvrdim da će gledaoci osetiti super "vajb"! Pa kako može i biti drugačije na televiziji sa vizijom?!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading