Utripovao da je Lari King: Srđan zahtevao od Prve da mu kupuju cipele od 1.000 evra!

Autor: Kurir.rs

Zabava

25.09.2020

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Predojević, koji je prošlog ponedeljka dobio otkaz na televiziji Prva, debelo je koštao ovu medijsku kuću.

Foto: Printscreen/prva.rs
Srđan Predojević

Osim što je imao veliku platu, najveću od svih voditelja u državi, njegovi poslodavci su imali i dodatni trošak - cipele koje je nosio. Kako saznajemo, TV Prva je samo na obuću za voditelja dala oko 15.000 evra. Naime, obuća za Predojevića je trebalo da bude iznajmljena, ali kako je on skoro svaki par uništio, nije bilo druge nego da se te cipele kupe. Na kraju je ispalo da je uništio skoro 40 pari cipela koje su bile predviđene da se nose samo u studiju.

Predojević je u toj obući izlazio napolje i na taj način je oštetio, pa je televizija morala da je kupi. Cene modela koje je zahtevao da mu nabave kretale su se od 350 do 1.000 evra.

Prva nije štedela i uvek je voditelju izlazila u susret, ali on nije mario za to što je obuća bila samo za potrebe emisije, a ne i za to da se u njoj šetka. Inače, dojučerašnji voditelj jutarnjeg programa je imao i druge prohteve, i to kad je šminka, ali i garderoba u pitanju.

RepublikaFoto: instagram.com/srdjan.predojevic
Srđan Predojević

Srđan Predojević je zahtevao skupoceni mejkap, tupfere posebnog prouzvođača i da samo on koristi određenu šminku. Umeo je i da pocepa iznajmljenje košulje pod izgovorom da ga je žuljala etiketa.

Bahato ponašanje smetalo je i zaposlenima na Prvoj koji su imali direktan kontakt s Predojevićem. On je često imao običaj da podvikne, ali i da zahteva da se hlađenje klime pojača, pa su kamermani nosili jakne jer im je bilo hladno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (4)

Loading
Čeda

25.09.2020 09:10

Pa cipele se ne vide na ekranu.

Odgovori 10 1
Marko

25.09.2020 13:51

Tako je to kda seljače dođe u Beograd a praziluk mu još viri iz guze.

Odgovori 12 0
Toma

26.09.2020 12:50

Užasno, komunističko .......

Istina

29.09.2020 12:58

Kompleksi su cudo! Ništa ti ne pomaze svakako si pregadan i ljigav