JK o traumama nakon smrti majke Divne: Od stresa mi je opadala kosa, htela sam da se ubijem!

Autor:

Zabava

23.09.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša jedna je od retkih javnih ličnosti koja je prošla golgotu nakon gubitka majke Divne, ali i brojnih ljubavnih skandala koje joj je priredio fudbaler Ognjen Vranješ. Ipak, iz svega toga i depresije u koju je upala izašla je sa posledicama koje su vidljive na telu, pre svega, kosi, koja joj je od prevelikog stresa opadala u pečatima. Ne krije da su dešavanja iz 2019. godine bila za nju toliko teška da je bila na granici da izvrši samoubistvo.

RepublikaFoto: instagram.com/jelenakarleusa.1
Jelena Karleuša

- Jedva sam čekala da se završi 2019. godina jer je bila paklena u životnom smislu! Čak sam imala i tu nesreću da mi od stresa opadne kosa u pečatima. Usred svega toga umrla mi je majka. Jedva sam čekala da se završi ta godina i da krene 2020. i onda se desila 2020. i pakao zvani korona i svi smo se zatvorili u karantin - počinje ispovest Karleuša za Skandal, te dodaje da je ćerkice Atinu i Niku pokušala da zaštiti od traumatičnih dešavanja:

RepublikaFoto: instagram.com/divnakarleusa
Divna Karleuša

- Moje ćerke su dobre i skromne devojčice. One ne slušaju domaću muziku niti znaju naše domaće ličnosti. Mislim da je tako najbolje, da deca odrastaju u drugačijoj atmosferi u odnosu na ovu domaću žabokrečinu. Drago mi je što ne kapiraju kroz kakvu borbu prolazi njihova majka! One znaju ko sam ja, ali ne znaju koliko je teško biti ja. Ja to ne pokazujem u kući, štitim ih maksimalno, kako ja tako i Duško. Ali jednog dana će znati i shvatiti i sigurna sam da će biti ponosne na majku. Sve što mi se dešava u životu to sam ja, to je moj život, to je nešto što je mene napravilo ovakvom kakva jesam. Da budem borac, izdržljiva, da budem neko ko ne pada pred ozbiljnim preprekama. U inat dušmanima sam srećna žena.

 Atina i Nika ne znaju koliko je teško biti ja, štitim ih maksimalno, kako ja tako i Duško, odrastaju van ove žabokrečine

Nakon osam godina pauze u karijeri njena publika je željna novih projekata, a Karleuša najavljuje i novi album, koji je pri kraju.

- Nisam još radila spotove, možda mislite da sam radila nešto jer su mi krvava kolena, vidiš da imam dugu haljinu, ali ne. Pala sam ispred kineskog restorana jer sam bila na ravnom. A što se albuma tiče, nekih 80 odsto je gotovo, privodimo kraju sve. Teško je pevati sa puno noževa u leđima i ne odustati. Teško je suzdržati se i ne oterati sve u pi*ku materinu i ne reći sebi: "Šta će bre sve ovo meni" - zaključuje priču kontroverzna pevačica.

Smrt majke mi je živa rana

JK se kroz suze prisetila i majke Divne Karleuše, koja je tragično preminula od kancera:

- Teško sam preživela gubitak majke. Pogotovo što sve vreme pored... To mi je živa rana, rana koja ne prestaje da boli. Divna je uvek bila snaga i uzor kako se ponašati i boriti, izdržavati. Ona mi je bila negde zvezda vodilja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
joooooo joooooo

23.09.2020 18:40

fotospirala majku pred smrt i oblacila je a oponasala onanisanje nad nepoznatim penisom u Austriji dok je mati umirala a kao zao jojje. Nije ku.vi verpvati ni za tačno vreme kaže narodna poslovica.