Paula otvorila dušu, pa priznala: Anđelo me ostavio jer nisam htela da spavam sa njim!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paula Hublin priznala je u razgovoru sa Mikijem Đuričićem da ju je Anđelo Ranković otpisao jer mu je ona rekla da neće imati seks pred kamerama.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Paula Hublin

Hrvatica koja se zagledala u manekena sada je ogorčena jer je ostavila dečka Frana Pujasa zbog njega, a on je sada u šemi sa Ivanom Marinković, koja je spremna pred kamerama da radi sve i svašta za razliku od nje.

Paula: Oni su očekivali da ću ja plakati ovde zbog njega. Da ću da trčim za njim i da ga molim. Od toga nema ništa. Nisam ja takva, ja zbog Frana nisam plakala, a tek zbog njega da plačem koga znam sedam dana. Daj, molim te. Anđelo se spetljao sa Ivanom, to je ono i što sam mu rekla, mene nećeš praviti glupom, Fran nije nikakav razlog, ti sebi ostavljaš prostora za druge stvari. Ja se zaljubim za dva sata, ali se i odljubim za dva minuta.

Miki: Meni nije jasno da svi oni to čekaju!

 

On je shvatio da sa mnom nema igrica i okrenuo se Ivani, rekla je Hublinova


Paula: Meni niko nije potreban ovde da bih ostala, ja se sama borim za sebe i on me ne zanima više, nisu oni mene još upoznali.
Paula je stavila do znanja da je Anđelo više ne zanima i da ju je razočarao.
Paula: On je sa Ivanom zbog toga što je ona devojka koja nema problem da ima seks pred kamerama. Ja sam još na ulasku rekla da neću seks, da nisam za to i da od mene nijedan muškarac to ne očekuje. Isto je bilo i sa Franom, sa kojim sam tada bila u vezi. Rekli smo da nećemo imati seks. Anđelo me je gledao kao objekat, a ne osobu. On je shvatio da sa mnom nema igrica i okrenuo se Ivani. To je jadno ispalo, ali neka mu je sa srećom. Ostajem solo igrač, ne interesuje me niko više ovde.
S druge strane, Anđelo i Ivana su se tokom preksinoćne igre mazili i razmenjivali nežnosti, kao iz inata Pauli. On je nije pogledao, kao da se ništa među njima nije dešavalo pre nekoliko dana. Zaljubljeni par nije mario ni za cimere, kao ni za igru, već im je bilo najbitnije da uživaju u svakom trenutku njihove ljubavi.


 

RepublikaFoto: Printscreen/TV Pink

Fran: Nema pomirenja sa Paulom!

Fran Pujas progovorio je o tome da li veruje da Anđelo Ranković nije imao ništa sa Paulom Hublin jer je pazio na njegove emocije i da ga ne povredi.
Mladi Hrvat kaže da manekenu ne veruje baš ništa i da se pomirenje sa bivšom neće desiti jer bi to za njega bilo poniženje.
- Ja mu ne verujem ništa. Kad smo igrali igru istine i tad sam rekao da nije zbog mene odustao. Ne bi spojio krevete da mu je stalo do mojih osećanja. Anđelo je već našao novu devojku. Hteo je da se predstavi kao dobročinitelj, Paula je bila jedini moj prijatelj. Nikad ne bih stavio osećanja druge osobe iza nekog koga znam sedam dana, kao Paula. Ona je kriva. Na kraju, dobro je što je ovako ispalo. Sigurno se neću pomiriti sa njom. Doživeo sam poniženje i ja kad bih se pomirio sa njom, sam bih sebe ponizio - rekao je Fran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Drakče

22.09.2020 13:04

Ova mnogo laže i nevaspitana je. Glumi za Oskara.

Odgovori 17 1
Goran

23.09.2020 20:26

Znala je da nema kod sebe 20 evra.

Odgovori 12 0
Fico

26.09.2020 09:33

Kod Paule za džabe ništa ne daje.