REKLA JE DA ĆE MU UNIŠTITI JEB*RNIK! Novi detalji ljubavne drame Ljupke i Simića: Pevačici krivo što pukovnika nije uhvatila na gomili na Avali!

Autor: Republika

Zabava

22.09.2020

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ljupka Stević planirala je da zapali vikendicu na Avali u kojoj tvrdi da je orgijao general policije Dragiša Simić. Folkerka je, prisluškujući razgovore bivšeg partnera, čula da ugovara seks sa devojkama na tom mestu, pa je u naletu besa poželela da mu uništi kuću!

RepublikaFoto: Republika/printscreen
Ljupka uništava automobile Dragiše Simića

Pošto ga je u sredu uveče nabola pesnicom u glavu i demolirala mu dva automobila, htela je da produži na Avalu.

- Kad je Ljupka čula da Dragiša zove devojke u vikendicu, odlepila je! Odmah je isplanirala da mu spali kuću u kojoj orgija. Dok ga je udarala, a zatim i lupala automobile, sve vreme je imala u glavi tu ideju. Međutim, policija je brzo stigla na lice mesta i privela je u PU Voždovac - priča za Informer pevačicina prijateljica.

 

 

 

Prema njenim rečima, folkerka je i narednog dana ponavljala da će mu zapaliti vikendicu.

- Kad je došla kući iz stanice, rekla mi je da će da mu uništi "je*arnik"! Ponavljala je da će da ode na benzinsku pumpu i kupi gorivo, zatim da se odveze do te kuće i zapali je! Vikala je:"Bacila sam deset godina na njega! Lagao me je da će se razvesti! Sve ću da mu naplatim! Život ću da mu uništim!". Jedva sam je smirila da ne završi u zatvoru! Potom je i majka razgovarala sa njom, pa je malo spustila loptu - kaže sagovornica Informera.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ljupka i Dragiša

Ljupka, koja je prethodnih dana davala kontradiktorne izjave, tako što se se klela da nije ona uništila automobile, a zatim to priznala, i ovog puta pokušava da se opravda. Ona je nedavno izjavila da joj je krivo što Dragišu nije uhvatila na gomili na Avali jer bi napravila spektakl, dok sada tvrdi da to nikada nije nameravala.

 

 

 

- Nisam ja piromanka! Nikada nikome u životu ne bih naudila (!?!). Ne mogu više da pričam o njemu. Javno je tražio oproštaj od žene i dece. Evo, ja mu želim da mu bude oprošteno! Ako on misli da je ispravno da se "pere" od mene, poštujem to - priča Stevićeva, a na pitanje da li ga i dalje voli i da li će se pomiriti s nim, odgovara:

- Volim ga, kao i svog dedu koji živi u Sloveniji i ne viđam ga stalno. Od pomirenja nema ništa. Je*ala sam mu kevu jer je to zaslužio! I ja sam očigledno zaslužila da patim. Svako nosi svoj krst.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Filip

22.09.2020 08:46

Veruje u ljubav sa dedom?