(FOTO) NJOJ GODINE NE MOGU NIŠTA! Neda Ukraden srušila sve TABUE: POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA U 70. GODINI U BIKINIJU - PAŠĆE VAM VILICE!

Autor:

Zabava

22.09.2020

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bomba!

RepublikaFoto: instagram.com/neda.ukraden

Pevačica Neda Ukraden privela je kraju svoje letovanje, te se na Instagramu oprostila od Boke gde je neko vreme boravila.

Naime, Neda je sa svojim pratiocima podelila još jednu fotografiju u kupaćem kostimu, i tom prilikom pokazala svoju liniju u 70. godini i tako oduševila svoje pratioce.

 - Adio mare, ćao Boka - poručila je Neda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adio mare, ciao Boka!!?????❤? #nedaukraden #lifeisgood #idemodalje #ostadosemimacemile

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Sep 21, 2020 at 1:33am PDT

Ona je pozirala u jednodelnom belom kupaćem kostimu, sa raširenim rukama i iskrenim osmehom na licu, a njeni fanovi su primetili da pevačica izgleda već 20 godina mlađe od svojih vršnjakinja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adio mare, ciao Boka!!?????❤? #nedaukraden #lifeisgood #idemodalje #ostadosemimacemile

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Sep 21, 2020 at 1:33am PDT

 - Uvek si bila žena za divljenje... - Prava lepotica, godine? Pa šta su to, ko još priča o tome, pogledajte, pogledajmo najlepšu našu dragu Nedu!", "Ovoj ženi mnoge mlade žene i cure mogu da zavide. Kad budu ovako fit kao ova kraljica onda mogu da progovore", glasili su samo neki od komentara ispod Nedine fotografije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Drakče

22.09.2020 12:56

Kada sam bio mlad slikali ste devojke. Ja odoh u penziju a vi mi slikate i pokazujete penzionerke. One nisu više za upotrebu i pokazivanje.