NAKON ŠTO JE OSVANULA NA SAJTU ZA ODRASLE: Oglasila se Rada Manojlović pa progovorila o po*no snimcima!

Autor: Kurir

Zabava

21.09.2020

15:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Rada Manojlović prošle nedelje završila je na sajtu za odrasle, a njeni snimci su postali jedni od najgledanijih na tom kanalu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Rads Manojlović

Naime, Radini snimci su nastali na jednom nastupu, a ona je sada rešila da progovori o čitavoj situaciji u kojoj se našla. 

- Nikome ne mogu da zabranim da gleda moje slike ili snimke, jer su definitivno javne i svi imaju pristup. Ono što meni iskreno smeta, jeste tendenciozno pisanje pojedinih medija i izdvajanje konkrentno mene i mog imena, u moru drugih pevačica, čije su slike i snimci sa nastupa, takođe završile na tim raznim sajtovima - rekla je Rada i dodala:

 

- Estrada je malo selo u kome se svi savršeno dobro znamo... Zašto se upire prstom u mene i pokušava da se isprlja jedna od retko čistih osoba - rekla je pevačica i dodala:

- Najlakše je ići linijom manjeg otpora zbog minića, a žmure na konkretne cene izvesnim "katalozima" i "rane radove" mojih pojedinih koleginica. Reč "p*rno" ne ide uz moje ime, a pogotovo ne u poređenju sa onim koji to zapravo rade, koje imaju ili su imale cenu i vi to dobro znate. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading