Reper bacio oko na Grgurićevu: Buba muvao Ivu na nastupu!

Autor:

Zabava

22.09.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Buba Koreli šokirao je pratioce kada je objavio snimak sa svog nastupa u Beču, ni manje ni više, u kadru sa Ivom Grgurić, pobednicom "Zadruge 3", koju je te večeri čak i muvao!

RepublikaFoto: instagram.com/bubacorelli
Buba Koreli

U prepunom klubu zapazio je Ivu u beloj haljini, a nakon nastupa su i razmenili telefone.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

- Buba je nastupao sa Jalom i njegov menadžer mu je dojavio da je stigla i zgodna zadrugarka o kojoj su pričali. U pitanju je Iva Grgurić, a Koreliju nije strano da, iako ima i verenicu i još jednu devojku, čašćava devojke koje mu se sviđaju. Tako je bilo i sa Ivom, zapazio ju je u separeima, a u jednom momentu je prišla bliže Bubi. Koreli je ranije komentarisao za nju da je bruka koliko je zgodna i želeo je da je upozna, međutim, ona je stalno bila u Beogradu na snimanjima ili u Zagrebu - otkriva nam Jalin prijatelj koji je te noći prisustvovao nezapamćenoj žurki.

 Razmenili su brojeve, a flert je usledio nakon performansa, otkriva naš sagovornik

- Kako je veče odmicalo, nije mogao da ostane imun na nju, jako je harizmatična, pa je u pauzi od pevanja naručio i cveće za Ivu. Filip u tom momentu nije bio tu, a Buba se poneo kao pravi džentlmen. Po završetku nastupa razmenili su brojeve i počeo je da flertuje s njom nakon performansa. Osmehuje im se jedna poslovna saradnja jer Buba želi Ivu u sledećem spotu - završava priču naš sagovornik.

Foto: printscreen/RTVPink

Filip napravio ljubomornu scenu

Filip Đukić nije znao šta mu se dešava iza leđa, te je od drugara saznao da je Iva ćaskala sa Bubom te večeri.

- Nije se javljala na telefon, pa je nakon 10 propuštenih poziva krenuo u klub jer se uplašio da se Ivi nešto nije desilo. U tom momentu je zapazio Bubu i nju kako pričaju i napravio je ljubomornu scenu. Počeli su da se svađaju jer mu se nije javila, dok mu se ona pravdala da nije čula ništa. Uputili su se ka hotelu i rešili nesuglasice - kaže Filipov drug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Gojko

22.09.2020 14:08

Pustio je samu medju medvede?

spajder3

25.09.2020 12:45

tekst napisala Irina Karic, nesto mi poznato prezime :).... svakako mozete bolje od ovoga, kako da vi pisu tekstove deca od 10 godina, i ja hocu da budem novinar! ;)