(FOTO) ŠTA SE DOGAĐA SA MIKIJEM?! INTERNET SE USIJAO - ljudi u neverici šta vide!

Autor:

Zadruga

21.09.2020

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šta mu se desilo!

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Miki Đuričić

Miki Đuričić je propustio prethodnu sezonu "Zadruge", a taj period proveo je u kućnom pritvoru, sa nanogicom, zbog nasilja nad učesnicama "Zadruge 2", Suzanom Perović i Nadeždom Biljić.

Miki je odslužio kaznu i vratio se u "Zadruzi 4", ali u međuvremenu se dogodila još jedna velika promena u njegovom životu, koja ga je, po svemu sudeći zaista ozbiljno promenila. Miki je postao otac, dobivši dete sa prijateljicom, koju i dalje vešto čuva od očiju javnosti, tvrdeći da ona živi sasvim drugačijim životom i ne želi da se eksponira.

 
Foto: facebook.com/ printscreen

Gledaoci su primetili da je ovo značajno uticalo na njega, i da to više nije onaj stari Miki, na koga su navikli u nizu rijalitija, počevši od "Velikog brata", preko "Farme", "Parova" i "Maldiva", do "Zadruge". Jedna od gledateljki postavila je juče duhovito pitanje na jednoj od Fejsbuk grupa posvećenih "Zadruzi". - Kad Miki ulazi u Zadrugu? - napisala je ona, mada je Đuričić od prvog dana nove sezone u Imaginarijumu.

A budući da je ovaj post izazvao brojne komentare, očito je da je Miki svima čudan i neprepoznatljiv. Ne učestvuje preterano u rijalitiju, ne svađa se i ne nervira, kao što smo navikli.

- Nije onaj iz ranijeg životnog doba, ali očigledno je isti čovek samo mnogo gluplji - našalio se jedan od komentatora.

- Ma, on je sada tata, sve je cveće i proleće - glasio je komentar koji je najverovatnije najbliži istini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading