Pevačica preživela golgotu zbog porodice! Viki: Branili su mi da budem sa Tašketom u braku!

Autor:

Zabava

22.09.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viki Miljković, član žirija "Zvezda Granda", i njen suprug Taške sigurno su jedan od najstabilnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a za sve vreme koje su zajedno u javnost nije isplivao nijedan njihov veliki skandal. Međutim, pevačica je otkrila da se za tu ljubav nisu izborili lako pošto ni njeni, a ni njegovi roditelji nisu bili za tu vezu, a kamoli bračnu zajednicu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Viki Miljković

- Potičem iz stroge porodice, koja nikako nije želela da nastavim vezu sa Tašketom, a uporedo s tim roditelji mog supruga samo su pogoršavali situaciju stavovima.

Iako smo bili mladi, krenuli smo da se zabavljamo, on je imao 22, a ja nepunih 19, odlučili smo da se borimo. Moram da priznam da je raskol dugo trajao, ali opstali smo zahvaljujući snazi naše ljubavi. Tek posle dužeg vremena popravili su se i odnosi između porodica - iskrena je Miljkovićka.

 On je imao 22, a ja nepunih 19 kad smo se zabavljali, raskol među roditeljima je trajao dugo

- Verujem da Taške i ja opstajemo jer smo potpuno drugačiji od mnogih ljudi iz našeg okruženja. Maksimalno smo posvećeni jedno drugom, pomažemo se i podržavamo. Sve delimo i, ono što je najvažnije, ne živimo estradnim životom. Normalne smo osobe, stojimo čvrsto na zemlji i uživamo u malim znacima pažnje, romantičnim gestovima i poklonima koji ne moraju da budu skupi - kaže Viki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading