Srđan i Jovana ipak rešili da ostanu na Prvoj, a evo koje televizije im ponudile posao kada se šuškalo o otkazu!

Autor: Blic.rs

Zabava

20.09.2020

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema pisanju pojedinih medija, voditeljski par je dobio nekoliko ponuda!

RepublikaFoto: Prntscrin
Jovana i Srđan

Nakon što se u medijima pojavila vest da voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević napuštaju 'Prvu' televiziju, gde su vodili Jutarnji program, čuveni dvojac u konstantnoj je žiži interesovanja.

Pisalo se o tome zbog čega žele da pređu na neku drugu televiziju, ali danas je Srđan na Instagram profilu najavio goste sutrašnje emisije i napisao da ćemo njega i Jovanu gledati u Jutarnjem na 'Prvoj'. 

U slučaju da ih sutra ne vidimo na televiziji na kojoj rade dve godine, gde bi Jovana i Srđan mogli da nastave karijeru? Prema pisanju domaće štampe, u igri su čak tri televizije. 

RepublikaFoto: Promo foto
Srđan i Jovana

"Istog trenutka kada se saznalo da su Jovana i Srđan dali otkaz, konkurentske televizije počele su da se utrkuju ko će ih privoleti da budu u njihovom jatu. Osim Javnog servisa Srbije, na kojem su počeli karijeru, a na kojem su radili pet godina Jutarnji program, poziv je stigao i od čelnika Televizije 'Pink' na kojoj je ovaj tandem radio osam godina. Oni su na Pinku' takođe bili deo jutarnje redakcije, odakle su otišli na 'Prvu'. Njima je otvorena i ponuda 'K1' televizije, koju drži Jovanin suprug Željko Joksimović", ispričao je za Blic neimenovani izvor i dodao: 

"Ono što znam, jeste da su oboje zainteresovani za sve opcije i da će odluku doneti kada zvanično okončaju saradnju sa dosadašnjim poslodavcem. Svakako da će imati vremena da izaberu najbolju ponudu, kako su to i do sada činili. Oni definitivno neće ostati na 'Prvoj', ali neće ni odugovlačiti sa izborom nove frekvencije", ispričao je on, a sutra ujutru ćemo videti da li je bio u pravu. 

Jovana i Srđan se ovim povodom nisu oglašavali, ali pretpostavljamo da će sutra reći nešto, s obzirom na to da su glavna vest već nekoliko dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading