Sloba se oglasio nakon tuče sa Jelenom: Šteta što niste snimili sve što se desilo!

Autor:

Zabava

20.09.2020

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović je u toku današnjeg dana osetio potrebu da javno reaguje povodom novinskih napisa.

RepublikaFoto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK
Sloba i Jelena

Naime, on je putem društvenih mreža na ironičan način prokomentarisao priču da se navodno fizički obračunao sa verenicom Jelenom Đuričanin na plaži.

- Da, da, tukli smo se na plaži. Ona meni mavaši, ja nju pod rebra sparingom. Ona izvadila nunčake, krenula da talasa, ja šuriken posred čela. I tako ti je to bilo... Baš šteta što niko nije snimio - napisao je Sloba na Instagramu.

Podsetimo, ovo nije prvi put da do javnosti dolaze informacije o navnodnim sukobima Radanovića i Jelene, a jedan od izvora je čak naveo da je uzrok njihovih razmirica pevačeva bivša supruga Kija Kockar.

Foto: instagram.com/slobaradanovic

- Izmišljeno je od početka do kraja, kao i mnoge do sada. Jelena nije sklona pravljenju scena, niti su ikada bilo kakvi naslovi, izjave i slično uspeli da je i malo poremete. Srećan sam zbog toga - rekao je Sloba za "Kurir.rs" pre dve nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Toma

21.09.2020 10:26

Gde ima dima ima i vatre.