Glumac zbog ovoga učestvuje u TLZP!

Autor:

Zabava

30.10.2017

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Bane Vidaković učestvovaće u šou-programu "Tvoje lice zvuči poznato". Bane će ovom prilikom spojiti dve lepe stvari. S obzirom na to da je emisija humanitarnog karaktera, pomoći će onima kojima to najviše treba, a i, kako kaže, skinuće višak kilograma.

RepublikaFoto: instagram.com/bane.vidakovic59
Bane Vidaković

- Došao sam u ovaj šou u nadi da ću oslabiti. Rekao sam sebi: "Ako sad za ovih 12 nedelja ne oslabiš, onda nikada nećeš" - kaže Bane i dodaje da nije zadovoljan kojim tempom gubi kilograme.

- Ja ne znam tačno koliko sam imao kilograma pre početka TLZP, ali to je meni i manje važno. Hoću da to bude vidljiv rezultat! Da kada se pogledam u ogledalo, vidim da sam oslabio! Meni je najvažniji vizuelni momenat. Ovaj šou je mnogo naporan, ali znao sam u šta se upuštam - kaže glumac koji ne krije da mu je čast što je učesnik ove sezone "Tvoje lice zvuči poznato".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/EmotionProduction
Bane Vidaković kao Lepa Brena

- Dobra ekipa se sklopila! Svi su dobronamerni i pozitivni. Dobro se zezamo na snimanjima, što nam svima daje dodatnu energiju. Mogu slobodno da kažem da se sa kolegama odlično slažem, a naročito sa Bebi, koja mene baš voli. Znamo se odavno, još od osamdesetih, tako da sam posebno uživao kada sam s njom imitirao Džona Travoltu, dok je ona bila Olivija Njuton Džon -  zaključuje Bane.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading