(FOTO) BOGINJA LEPOTE! PAŠĆE VAM VILICE KAD VIDITE ĆERKU OD JAMI: Ovako nešto niste videli u skorije vreme - BOMBETINA!

Autor:

Zabava

03.09.2020

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelepa!

RepublikaFoto: youtube.com/RTS
Jami

Pevačica Jasna Milenković Jami privatni život čuva samo za sebe, a ono što je poznato je da ima ćerku Leu koju je rodila 2001. godine i koju do sada nismo imali priliku da vidimo.

Naime, Jami je Leu dobila sa beogradskim frizerom Predragom Peđom Rankovićem, koji je inače stric Anđela Rankovića, učesnika "Zadruge".

Lea je mlada, lepa devojka koja, kako je i pevačica sam rekla, ne voli da se eksponira u medijima, a mnogi komentarišu da je preslikana majka.

 

 

 

- Sve je povukla na mamu, pa i više nego što treba. Pogotovo lepotu. Mnogo sam ponosna na nju. Prelepa je, najbolji đak u školi i to je ono što nju krasi. I treba da uči i dalje, jer kako vreme ide, znanje i obrazovanje će se sve više ceniti, a mama je tu kao vetar u leđa - kaže pevačica. 

Foto: Instragram Printscreen

Jami je, podsetimo, želela da se uda za Peđu i mislila je da je to ljubav za ceo život, međutim, nedugo nakon njenog porođaja frizer i pevačica su stavili tačku na emotivnu vezu. Pevačica je napravila nakon porođaja diskografsku pauzu od tri godine kako bi se posvetila ćerki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading