Ljubavnik Žene od sultana otkriva: Lepa Brena mi nije donela popularnost!

Autor:

Zabava

03.09.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kenan Tahirović glavna je tema svih medija kao novi učesnik "Zadruge 4", koji će, sudeći po njegovom izgledu, zavesti sve devojke koje se tamo budu našle.

RepublikaFoto: Goran Doljančević
Kenan Tahirović

On je postao poznat kao maneken u spotu pevačice Tijane Milentijević za pesmu "Žena od sultana", koja je za kratko vreme postala megahit.

RepublikaFoto: Blagoje Blaško Kešelj
Tijana Em

Svi su se odmah pitali ko je dvojnik Bali Bega koji se mazi s atraktivnom pevačicom, i da li su njih dvoje u šemi. Usledio je poziv za učešće u rijalitiju koje Kenan nije želeo da odbije. Devojke na društvenim mrežama su odlepile za njegovom pojavom i on im je već sada favorit. On je za naš list otkrio da li mu je više slave donela Lepa Brena, u čijem spotu je takođe bio, ili Tijana Milentijević.

Kenan: Tijana Em nije moj tip devojke, mnogo je mlada za mene

- Brenin spot "Srećna žena" bio je moj prvi spot, ali mi nije doneo popularnost. Mnogo veći uspeh sam postigao posle spota "Žena od sultana". Tijana mi je super drugarica, ali ne bih bio s njom jer je mlada za mene. Nije moj tip žene. Volim starije i iskusnije žene. Obožavam devojke sa silikonima - priznao nam je Kenan.

Po društvenim mrežama ispod komentara gde su njegove slike može se pročitati da je Kenan previše fin i da će ga "pojesti" iskusni rijaliti-igrači u Šimanovcima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading