Digla ruke od pevačke karijere! Kija: Oprobaću se kao glumica

Autor:

Zabava

02.09.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sunovrat pevačke karijere Kristine Kije Kockar vidljiv je od objavljivanja pesme "Bejbi", koja broji samo milion i po pregleda za mesec dana, a katastrofalan rezultat govori u prilog činjenici da vlada sve manje interesovanje publike za njene nastupe.

RepublikaFoto: e-stock
Kija Kockar

Kao neko ko ne priznaje poraz, pevačica se pohvalila pratiocima na društvenim mrežama da će se oprobati kao glumica i zaigrati u jednom filmu.

Ona će na poziv studenata Fakulteta dramskih umetnosti igrati u kratkometražnom filmu, a njen zadatak će biti da odglumi samu sebe.

- Počelo je snimanje klasnog ispitnog kratkometražnog filma "Ludnica subotnje večeri", kao ženska verzija hit komedije "Mamurluk u Las Vegasu", u organizaciji studenata FDU. Drago mi je što sam pozvana da učestvujem u ovakvom projektu i da glumim sama sebe! Ne znam kako ću se snaći - napisala je Kija na Instagram profilu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Kija Kockar

Kristina je i pre ovog projekta imala glumački angažman u predstavi "Ko ti trese trešnjicu", gde igra Trešnjicu. Ona je jednom prilikom istakla da je pregovarala i za jednu seriju, ali da je za nju pozorište izazovnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pop

02.09.2020 16:10

Ta je žena za sve sposobna i raspoložena.

Odgovori 11 5