RASPISANA POTERNICA ZA POZNATOM VODITELJKOM TATJANOM VOJTEHOVSKI!

Autor: Tanjug

Zabava

03.09.2020

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne znaju ge se nalazi!

RepublikaFoto: youtube.com/PRVA
Tatjana Vojtehovski

Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu vodi krivični postupak protiv voditeljke Tatjane Vojtehovski i drugih osoba zbog sumnje da su izvršili krivično delo povreda tajnosti podataka povodom emisije "Život priča" emitovanoj na TV Prva 20. oktobra 2016. godine.

Vojtehovski je kako navode u tužilaštvu upoznata sa krivičnim postupkom koji se vodi, jer je po zahtevu za prikupljanje potrebnih obaveštenja u Policijskoj stanici Zemun, dala izjavu u formi službene beleške o obaveštenju primljenom od građana dana 24. novembra 2016. godine.

Zbog neodazivanja na sedam poziva za saslušanje, tužilaštvo je dalo nalog policiji da raspiše potragu za Vojtehovskom, saopšteno je danas iz Trećeg osnovnog tužilaštva.

 

 

Tom prilikom je, kako dodaje tužilaštvo, Vojtehovski je navela da joj je potrebno dodatno vreme da ponovo pogleda emisiju i da se iz redakcije izjasni u pisanoj formi.

Uz službenu belešku policije dostavljena je pisana izjava o događaju potpisana od strane osumnjičene, dodaje se u saopštenju.

Nakon toga, radi saslušanja u tužilaštvu za voditeljku je poslat poziv na adresu Prva Tv za 19. novembar 2019. godine, a ta televizija je dopisom obavestila tužilaštvo da joj je poziv lično uručen, što, kako napominje tužilaštvo proizlazi iz vraćene dostavnice koju je ona potpisala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
englezii

04.09.2020 07:30

Moje misljenje o toj nazovi novinarki ali pravoj mrziteljki Srbije a narocito Srpskog naroda ! U koliko se ne slaze sa Srbijom i Srpskom politikom onda neka uradi kao i nas ne mali broj Srba iz Krajine koji smo otisli iz drzave koja po nasem misljenju nije bila dovoljno ni dobra ni sigurna da u njoj dalje zivimo !