MONSTRUOZNE IZJAVE JELENE GOLUBOVIĆ ZGROZILE NACIJU: Isidora Bjelica je bila prostakuša, ne zaslužuje da bude u Aleji zaslužnih građana!

Autor:

Zabava

02.09.2020

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Golubović rekla je za pokojnu književnicu Isidoru Bjelicu da je prostakuša koja ne zaslužuje da počiva u Aleji zaslužnih građana.

RepublikaFoto: S.T/Emil Conkić
Jelena Golubović

Rediteljka i rijaliti-zvezda od preksinoć je ponovo deo rijaliti-programa "Parovi 9". Ona je poslednja ušla s krunom na glavi i tako svima stavila do znanje da je došla da odnese prvu nagradu. Iako ima dosta ljudi koji je vole i podržavaju, nakon njene izjave javnost je ostala šokirana i svi su je oštro osudili.

Naime, Jelena je brutalno napljuvala pokojnu Isidoru Bjelicu, od čije smrti nije prošlo ni 40 dana.

- Isidora Bjelica je bila jedna obična prostakuša. Takva kalaštura ne zaslužuje da bude sahranjena u Aleji zaslužnih građana. Nemam lepo mišljenje o njoj i uvek će tako biti. Baš me briga što je mrtva, nek me osudi ko hoće. Sto puta ću reći. Ja sam sve to javno napisala na Fejsbuku - sasula je Jelena kao iz topa.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Isidora Bjelica

Jelena: Isidora mi je ostala dužna pare, zaslužila je sve ovo

U rijalitiju "Maldivi" se pre par godina povela priča o spisateljici, pa je rediteljka u besu izjavila da je Bjelica dobila šta je i zaslužila.

- Najviše mrzim kada nemaš ništa za koga da kažeš, onda kažeš: "Dobra je." A ta ista Isidora Bjelica mi je ostala dužna pare. Rekla sam, ko god je mene prešao, nije dobro prošao, pa ni Isidora Bjelica. To sam joj i prognozirala. Na tuđim suzama se ne gradi sreća, to je Bjelica uradila - rekla je Jelena, koja sebe predstavlja kao veliku vernicu.

Voditeljka Anđela Lakićević bila je zgrožena ovim izjavama, pa je zavapila da dođe obezbeđenje i odvede Jelenu u izolaciju.

- Sram te bilo! To što pričaš jeste nečuveno. Da li si ti svesna šta pričaš? Napolje odmah da je izvedete. Ti si, ženo, monstrum - galamila je Anđela. Naravno, Jelena nije napustila studio, ali bar više nije pljuvala Isidoru.

RepublikaFoto: facebook.com/Andjela Lakicevic
Anđela Lakićević

Inače, Golubovićeva je u noćnim satima na Fejsbuku iznela stav o pokojnoj književnici Isidori Bjelici pre ulaska u rijaliti.

- Dragi moji šampioni, doktorandi, šta mislite o tome što je jedna prostakuša Isidora Bjelica, bez manira i domaćeg vaspitanja na televiziji sa nacionalnom frekvencijom psovala i šta nije radila, sahranjena u Aleji zaslužnih građana, a Vladeta Jerotić, pošten čovek, koji nikada nikoga nije prevario, nije sahranjen u istoj - zapitala se Golubovićeva.

Osudili je na društvenim mrežama

Nakon ovako bezobrazne i podmukle izjave, koja se brzinom svetlosti prenela na društvenim mrežama, Jelenu su svi osudili zbog reči upućenih književnici.

- I to je ta "velika" Jelena, vernica i pravednica...! Pu, Jelena, gade jedan, gorećeš u paklu! Sramno je da to neko može i da pomisli, a kamoli da izgovori. Devojka treba da ide da se leči, a ne da ulazi u "Parove", ona je opasnost za sve - samo su neki od komentara.

Podsetimo, Isidora Bjelica preminula je u Beogradu 5. avgusta u 52. godini, nakon višegodišnje borbe s opakom bolešću. Autor je više od 70 knjiga posvećenih različitim generacijama, a osim toga, napisala je više pozorišnih komada i radio-drama. Deset dana nakon smrti, urna književnice položena je u Aleji zaslužnih građana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (9)

Loading
LALA

02.09.2020 14:26

Ti si skoro luda , ne znas sta pricas , leci se zeno , pod hitno

Odgovori 18 12
Niksicanac

02.09.2020 22:12

Dodje vrijeme da vam Jelena Golubovic otkriva bolnu istinu!

Odgovori 1 11
Dragan

02.09.2020 22:53

Bjelica jeknjizevnik kwo sto je ova reditelj I ova prostakusa je od!icno rekla za jos goru prostakusu od sebe Bjelica je djubre odzene a takodje i sin.

Odgovori 3 12
nislija

03.09.2020 04:11

Zena ima pravo na svoje misljenje.Za razliku od mnogih bila je surovo iskrena.