(FOTO) DRAGANA MIRKOVIĆ UŠLA U PAROVE 9! Ušao je i bivši zadrugar, a pored njega GASTOZ: Evo koje poznate BOMBE će boraviti u rijalitiju!

Autor:

Zabava

31.08.2020

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon spektakularnog kraja osme sezone prethodne noći, u kojoj je pobedila Ivania Bajić, dinoć je počela deveta sezona “Parova”.

RepublikaFoto: google.rs/printscreen

U vilu ovog rijalitija prva je ušla Lepa Lukić, koja kaže da želi po svaku scenu da ostane aktuelna i na sceni.

RepublikaFoto: youtube.com/ Grand Production
Lepa Lukić

Posle nje u rijaliti su ušli manje poznati učesnici, a među imenima posebno se izdvojila Dragana Mirković, imenjakinja popularne folk pevačice, koja takođe želi da bude estradna zvezda.

I Marka Perovića ćemo ponovo gledati, po četvrti put, a tu su i Nejla Mehanović, koja je po zanimanju medicinska sestra, Nikola Lakić, koji je već učestvovao u “Parovima” nakon što je privukao pažnju tokom učešća na "Farmi" i Jovana Novaković Šmizla, koja se proslavila u “Parovima”.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Osim njih, u devetu sezonu rijalitija je ušao i Ivan Gavrilović, pevač koji se već okušao u ovom televizijskom formatu.

RepublikaFoto: instagram.com/mladenvuleticdjoma
Mladen i Marko

Nenad Marinković Gastoz se, takođe, ponovo vratio u rijaliti u kom ima burnu prošlost, a sa njim će u devetoj sezoni biti i Nina Prlja i Mladen Vuletić.

Ostali učenici su Igor Mićić, Bojana Radojičić, Aleksandra Krstić, Ervin Mujaković, Ilijana Vagić, Elena Petrović, Dina Galorini, Aleksandra Tasić Coka, Neven Ciganović, Jelena Golubović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading