POTREŠENA SAM! Aleksandra Prijović progovorila o nasilju: HITNA REAKCIJA NADLEŽNIH!

Autor: Alo

Zabava

23.08.2020

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok!

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović je progovorila o majčinstvu ali i temama koje potresaju Srbiju.

Naime, ona kaže da je sin njena glavna preokupacija i da joj je majčinstvo donelo samo sreću.

"To je velika ljubav i energija, on je centar našeg sveta, a gledamo da što više vremena provedemo sa njim. Svi su tu pomožu nam i moja i njegova porodica. Ponekada ne spavam uopšte, ali puna sam energije", kaže Aleksandra.

 

Aleksandra Prijović je postala majka koja želi da zaštiti svoje dete od svega što je loše, ali na žalost neke stvari u toku života se ne mogu izbeći. Zato je ona progovorila o vršnjačkom nasilju koje je sada aktuelna tema, a sa kojim se i ona na neki način suočila.

"Kad sam videla snimke, nije mi bilo dobro. Razmišljala sam kako je bilo majci tog deteta, veoma sam se potresla. Ne mogu da verujem da se to dešava i šta to decu izazove da to urade", kaže ona.

"Nadležni moraju pod hitno da reaguju. Ja bih odmah pozvala roditelje te dece, a mora da postoji i zakon koji će zaštititi to dete. Kada su se meni dešavale neke stvari moja mama je dolazila u školu da interveniše", rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading