Monstruozni plan! Tanja na mukama: Dušan deci našao novu majku u Australiji!

Autor: M.V.

Zabava

22.08.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tanja Savić već mesecima vodi bitku da vrati sinove iz Australije koje joj je suprug Dušan Jovančević oduzeo. Dok pevačica proživljava dramu čekajući odgovore nadležnih službi kojima je prijavila ceo slučaj, isplivali su novi detalji iz života njenog i dalje zakonitog muža.

RepublikaFoto: TV Pink/printscreen
Tanja Savić

Naime, Dušan je našao novu devojku koju šeta na proslavama i priprema teren da ona sinovima Đorđu i Maksimu bude nova majka, umesto Tanje.

- Poznajem Dušana, ali se ne družimo. Pre neki dan smo se sreli na jednoj proslavi, on je bio tamo i izgledao je veseo, kao da nema nikakvih problema. Bio je sa nekom devojkom, ženom, šta li je. Sa njom je u vezi i ona treba da zameni deci majku, tj. Tanju. Dečaci su trenutno kod njegove majke u Klivlendu, a on će im dovesti tu svoju devojku koju su mu sinovi već zavoleli, a ona se trudi oko njih, kao da im je majka - rekao je Dušanov poznanik iz Australije za Svet, pa dodao:

Foto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Tanja Savić
- Raspitivao se u društvu za posao, pa sam zaključio da više nema hotel koji im je ranije donosio prihode. Sada je bez novca, zato se prijavio kao samohrani otac i sada prima socijalnu pomoć od 3.000 dolara mesečno. Tanju i ne pominje, kao da ne postoji.
Tanja: Neću da druga žena gaji moje sinove

Nakon saznanja da Dušan ima drugu ženu pored sebe, Tanja je poludela, ali ne zbog njega, jer je više ne zanima, nego zbog svojih sinova.

- Dušan je rešio da uništi Tanju. Mi više ne znamo šta da radimo s njom. Kada je to saznala, ovako mi je rekla: "Dokle ovo ide. Da li je on normalan. Neka bude s kim hoće, ali ne može moje sinove da dira nijedna žena. Ne može ona da ih gaji". Šta da joj kažemo na to, u pravu je. Ne znam šta će od ovoga biti, ona se mnogo nervira - kaže Tanjina prijateljica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Slavko

22.08.2020 07:03

Tanja je prva počela sa lažima i niskim udarcima.