ŠOK! Dado potvrdio da je Zerina bila trudna: Imala je pobačaj, ali dete nije bilo moje!

Autor: Alo.rs

Zabava

21.08.2020

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zerina Hećo optužila je bivšeg dečka Dada Glišića da ju je godinu i po fizički zlostavljao, a sada je iznela još jedan detalj.

Foto: instagram.com/zerinooooo
Zerina i Dado

Tako je ispričala da je zbog navodnog nasilja imala spontani pobačaj i da je izgubila bebu, kao i da ju je bivši dečko često snimao dok ju je tukao, ali i da ju je danima ostavljao zaključnu u stanu.

S druge strane, Dado Glišić je negirao sve Zerinine navode i istakao da bosanska starleta nikada nije nosila njegovo dete.

- Znam za Zerinin pobačaj, ali to se desilo mnogo nakon našeg raskida i nema nikakve veze sa mnom. Dete nije moje i to je lako uvideti prema tome kad smo raskinuli, a kad se desio pobačaj. Što se tiče medicinskih detalja i dokumentacije povodom tog događaja, sa tim nikada nisam bio upoznat jer se sve dogodilo kada već dugo nismo bili u vezi - kaže Dado za "Alo!".

RepublikaFoto: youtube.com/Dado Glišić
Dado Glišić

Premda se Zerina javno oglasila na Pinku i, kako navodi Glišić, iznela niz laži, pevač je smatrao da je neophodno da se ponovo oglasi kako bi demantovao glasine:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Zerina Hećo

- Što se tiče pretnji, da sam dotičnoj pretio sa mojim saradnicima i prijateljima je apsolutna neistina i nema nikakve logike da ja njoj pretim. Svi koji mepoznaju, a i cela javnost zna da svoje probleme rešavam sam - napisao je Dado.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading