Dado Glišić besan zbog Zerininog gostovanja: Evo šta joj je poručio, kao i zašto ne želi da ispriča svoju verziju priče!

Autor:

Zabava

19.08.2020

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama se nastavlja!

Foto: instagram.com/zerinooooo
Zerina Hećo i Dado Glišić

Zerina Hećo danas je gostovala u specijalnoj emisiji u kojoj je progovorila o nasilju, koje je navodno doživela od svog dečka Dada Glišića. 

Ona je ispričala veoma potresnu priču, dok Glišić tvrdi da je čist i da ništa od toga nije istina.

Njega je razbesnelo Zerinino danjašnje izlaganje, pa se odmah oglasio na Instagramu:

RepublikaFoto: youtube.com/Dado Glišić
Dado Glišić

- Krivična prijava i tužba! Mislim da sam joj previše opraštao, ne mogu više, razumite me - napisao je Dado na svom storiju, pa dodao:

- Nažalost, moj advokat ne dozvoljava da se pojavljujem u medijima i dajem bilo kakve izjave vezane za ovaj slučaj dok se istraga ne završi, jer mi je izrečena sudska mera na 30 dana. Svako moje pojavljivanje u medijima dok traje ovaj postupak, komentarisanje ovog slučaja predstavljalo bi kršenje sudske mere i automatski bih bio pritvoren na trideset dana. Čim se budu odbacile sve tužbe protiv mene od strane dotične, dolazim na Pink i upućujem demant na sve neistine koje su danas izrečene protiv mene, mojih prijatelja i saradnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading