(FOTO) OD PEVANJA NEMA HLEBA! Majka Marije Šerifović promenila profesiju: Sad radi u poslastičarnici, a evo kako mušterije reaguju kad je vide!

Autor: Informer

Zabava

20.08.2020

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kriza!

RepublikaFoto: youtube.com/IzProfilaTVGrand
Vericaa Šerifović

Pevačica Verica Šerifović, majka Marije Šerifović, još pre nekoliko godina odlučila je da joj pevanje ne bude primarni poziv, već da pokrene i posao "sa strane", što se ispostavilo kao pametan potez.

Naime, Verica je pre četiri godine u Kragujevcu otvorila poslastičarnicu u kojoj sama radi! Pre toga poslovala je i u prestonici, tačnije na Novom Beogradu, gde je ipak morala da zbog slabog prometa zatvori poslastičarnicu, ali joj zato ona u Kragujevcu odlično radi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vasa Maravera

A post shared by Verica Serifovic (@vericaserifovicofficial) on Aug 15, 2020 at 4:48pm PDT

 

Kako pričaju upućeni, Kragujevčani se uvek iznova iznenade kada svrate da pojedu nešto slatko i vide majku Marije Šerifović koja ih uslužuje, a prema njihovim tvrdnjama - ljubazna je i sve dočeka uz osmeh.

 

 

 

Podsećanja radi, pripadnici estrade duboko su pogođeni pandemijom koronavirusa - mesecima već ne nastupaju, zbog čega mnogi nemaju prihode. Za razliku od njih, Verica ne mora da brine jer ima privatni biznis koji odlično funkcioniše i zahvaljujući kom sasvim solidno prihoduje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading