Prave joj problem: Koriste Draganino ime za prevare, sve isplivalo na videlo!

Autor: Nemazabranjenih.rs

Zabava

19.08.2020

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imena javnih ličnosti se često zloupotrebljavaju na društvenim mrežama. Novi slučaj doživela je folk diva Dragana Mirković.

RepublikaFoto: youtube.com/Dragana96
Dragana Mirković

Naime, neko koristi njeno ime i na navodnim fan stranicama reklamira razne nagradne igre koje nemaju veze sa njom. I ne samo da koriste njeno ime, već koriste i imena njenih prijatelja i saradnika, kao što je to glumac i pisac Siniša Ubović.

- Ovo je prevara koju je neko pokrenuo i nema veze ni sa mnom ni sa Draganom Mirković – oglasio se Ubović na “Instagramu”, a njenu objavu je podelila i Dragana.

RepublikaFoto: Printscreen
Stranica koja koristi lik i delo Dragane Mirković

Interesantno je da osoba koja ovo radi na vodi samo jednu stranicu u kojoj koristi ime Dragane Mirković, već ima nekoliko i sve te stranice koristi za ove “nagradne igre” koje nemaju veze sa muzičkom zvezdom.

Saopštenje je objavljeno i na zvaničnoj i verifikovanoj stranici Dragane Mirković na mreži “Facebook”.

– Obzirom da se danas na ovoj mreži pojavila stranica koja je zloupotrebila ime, prezime i lik Dragane Mirković, gde u objavi traže registraciju korisnika, navodeći da je u pitanju novčana nagradna igra, moramo da se oglasimo i ogradimo od toga, jer je u pitanju PREVARA!!!

Jedina zvanična stranica Dragane Mirković je ova i apelujemo na sve vas koji je pratite, da ne nasedate na lažne vesti/dezinformacije – navedenoj je na Draganinoj oficijalnoj stranici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miljana

26.08.2020 20:16

I pod imenom Djordja Balaševića je objavljena nekakva "Nagrada" od 20.000€ slučajnim odabirom... Treba da se ulogujete, prijavite, date podatke i... Broj računa u banci, "ako vi budete Izvučeni za nagradu, da vam mogu uplatiti"... Ja krenula sa prijavom iz šale, ne verujući u nagradu, ali da vidim šta stoji iza svega. I kad stigoh do broja mog računa, shvatih da je prevara neka u pitanju i prekinu prijavljivanje. Obrisa unete podatke i... Izadjoh. Onda su usledile poruke preko Mesindžera, onako, fine, ljubazne, u stu Balaševića... I ubedjivanje da je sve sigurno, legalno, istinita nagrada... Trt mrt. Ja se zahvali i rekoh da ja ipak ne želim tu nagradu i da broj mog računa u banci ne dajem tek tako. I usledila je još jedna poruka i tu je definitivno bio kraj dopisivanja. A sve je išlo preko nekakvog slovenačkog zastupnika i organizatora Djoletovih nastupa, navodno.