(FOTO) NAŠ PEVAČ NAPUSTIO ŽENU I DECU! Komšije oplele po njemu, a onda je usledio TOTALNI OBRT - zgranućete se!

Autor: Srbija Danas

Zabava

19.08.2020

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatno!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Pevač Bane Mojićević već sedam godina je u braku sa suprugom Milicom, a nakon četiri godine bračnog života njih dvoje su imali veliku krizu, tokom koje su neko vreme živeli odvojeno.Pobednik "Zvezda Granda" se 2013. godine oženio dugogodišnjom izabranicom Milicom, sa kojom je zatim dobio sina Radoša i ćerku Mašu. Međutim, u leto 2017. usledila je bračna kriza o kojoj je pevač dugo ćutao za javnost. On je tada napustio porodični dom u kome je živeo sa suprugom i decom, te su neko vreme živeli odvojeno.

 

- Znam Baneta, znam mu i ženu, ali nju bih prepoznala samo uz njega. Doduše, iskrena da budem, poodavno ih zajedno nisam videla. On je fin, kulturan, onako baš i previše fin, a znate da kažu da su takvi najgori - rekla je tada jedna komšinica ovog para.

Ipak, uspeli su da izglade odnose, a Bane je tek nakon toga progovorio o teškom periodu kroz koji su prošli.

 

 

- Bilo je razmirica i problema koje smo rešili. Ponovo živimo zajedno, ali istina je da sam neko vreme proveo u odvojenom stanu. Ničiji brak nije savšen, pa nije ni moj. Ova situacija je osnažila naš odnos. Više nema prećutkivanja među nama. Sada su sve karte otvorene. Ja sam bio taj koji je napravio glupost. Zbog neke svog nekog razmišljanja sam doveo naš brak u krizu, ali nije u pitanju bila nikakva preljuba. Deca su još mala, ali naravno da su osetila da se nešto dešava, iako smo se trudili da probleme rešimo samo među nama - ispričao je pevač za "Blic" kada se pomirio sa suprugom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤️ #love #soulmate #wife #friend #support

A post shared by Branislav Bane Mojićević (@mojicevic.bane) on Dec 9, 2018 at 12:41pm PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading