SKANDAL! ŠOKANTNI DETALJI SA ROĐENDANA JK: Devojka na torti oralno zadovoljila tipa

Autor:

Zabava

19.08.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekscentričnost i bahanalije nisu strani pojam na gala žurkama pevačice Jelene Karleuše, a tako je bilo i ovoga puta na proslavi njenog 42. rođendana.

Foto: instagram.com/printscreen
Jelena Karleuša

Iako smo od nje navikli da svaku proslavu upriliči u prestižnim restoranima, sada su se u luksuznom domu na Senjaku sa skupocenim poklonima pojavile Sonja Vuksanović, Nataša Bekvalac, Mira Škorić, Dara Bubamara, Ana Bekuta, Sofija Šašić i nekolicina njenih bliskih prijatelja.

- Blud i raskalašnost vladali su tokom partija u neon dekorisanom eksterijeru s floralnim ukrasima, a slavljenica je bila odevena kao vilenjak. Seksi atmosfera koja je vladala tokom cele večeri nikako nije bila prikladna za oči dece, koja su takođe prisustvovala ovom događaju, a detalj koji je svima privukao pažnju bila je torta s figurom devojke koja oralno zadovoljava tipa. Bekuta je zabezeknuto gledala u tortu, kao i u koleginice, koje su se nekontrolisano bacale po dvorištu - kaže izvor sa lica mesta i dodaje:

Foto: instagram.com/printscreen
Foto: instagram.com/printscreen

- Uz pesmu Kardi Bi, ekstravagantne američke rep zvezde, JK je pomahnitalo igrala dok je sekla rođendansku tortu na tri sprata s figuricama alkoholnih pića i novčanica na poslastici koja je simbolizovala orgije. Nakon izlaska iz bazena u svečanoj beloj haljini, Mala od skandala je mokre kose i bosa igrala sa zvanicama. Uz pucnjavu vatrometa čuli su se vrisci među euforičnim pevačicama. Na proslavu sa svim propratnim detaljima potrošila je oko 10.000 evra, a od koleginica je dobijala uglavnom koverte sa novcem na poklon.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen

Dara lizala prstiće

Mali zvrk među najplaćenijim srpskim pevačicama Dara Bubamara u svom maniru dovela je atmosferu do usijanja, te je vrckala do jutra sa koleginicom Karleušom. U razuzdanom izdanju nije obratila pažnju da je uhvaćena dok liže prstiće nakon što se počastila tortom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Andra

19.08.2020 07:43

Bahanalije za mlade i starije.