Tanja je zbog Dušana umalo izgubila karijeru, a porodični problemi su počeli kada je izjavila OVO!

Autor:

Zabava

14.08.2020

13:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čitavu javnost potresao je slučaj pevačice Tanje savić koja sinove Maksima i Đorđa nije videla od aprila, kada ih je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju navodno zbog situacije s pandemijom korona virusom, a od pre nekoliko dana onemogućio joj je svaki kontakt s njima.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja Savić

Tanja Savić je svoju karijeru započela u takmičenju "Zvezde Granda", a od samog početka svoje karijere nizala je hitove koji se slušaju i danas, međutim, otkako se udala za supruga Dušana Jovančevića i preselila se u Australiju sve se promenilo.

Godine 2009. godine, Tanja je započela vezu sa sadašnjim suprugom Dušanom, a 2011. su se venčali i izgovorila je "Da, pristajem". 29. decembra 2010. godine Tanja je rodila sina Maksima, a 30. juna dve godine kasnije Đorđa.

Nakon udaje za Jovančevića, Tanja Savić je u intervjuu za magazin “Story” ispričala čime ju je muž osvojio.

RepublikaFoto: youtube.com/IDJTV
Tanja Savić

- Plavetnilo njegovih očiju oduzima dah. Osim toga, neposredan je, umiljat, prava je maza. Obožavam to kod njega i zovem ga bebica. Jednostavno, on je taj, sav mi je nežan i sladak - izjavila je Tanja tada, a Dušan je na pitanje šta Tanju čini posebnom u odnosu na druge žene odgovorio:

- Ona je u svemu posebna. Izgubim se kada pogledam u njene oči. Tada imam osećaj da na svetu ne postoji ništa drugo osim nas dvoje.

Njihov brak traje već skoro 10 godine, a novinske stupce su često punile vesti o bračnoj krizi što je pevačica svaki put demantovala.

Mđutim, veoma neprijatna situacija koja se dogodila u novembru prošle godine zabeležile su paparaco kamere usnimile Tanju Savić kako navodno plače ispred novobeogradske zgrade u kojoj je sa suprugom iznajmljivala stan.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Tanja i Dušan

- Stalno plačem. To je jedna vrsta emotivnog pražnjenja. Svi plačemo, i to je lepo. Mnogo je teško kad ne možeš da plačeš. Dok plačem, znam da sam živa i da sam dobro - ispričala je pevačica tada za medije, a potom se osvrnula na sve novinske natpise koji prate njen brak.

- Ima kod mene problema i nije sve OK. Prosto, takav je život. Ili se boriš, ili umreš. Muče me mnoge stvari, kao i sve nas. Ti problemi nisu za televiziju, a ja nisam osoba koja bi transparentno iznosila svoj privatni život - istakla je tada ona.

Kako su pisali domaći mediji, najčešće svađe između Tanje i njenog supruga bile su jer je pvačica želela da se vrati u Srbiju i tu nastavi svoju karijeru, dok se Dušan nije slagao sa tim.

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Tanja Savić

U aprilu ove godine ona je prijavila supruga jer tvrdi da ju je psihički i fizički zlostavljao.

- Tanja Savić se pre nekoliko dana posvađala sa suprugom nakon čega je sa decom otišla kod svoje porodice. Njen suprug je juče preuzeo decu i danas kada je došla po naslednike u Beograd nikog nije bilo u stanu. Onda je pozvala policiju i ispričala šta se dešava, pa tvrdila i da ju je suprug psihički i fizički zlostavljao pre nekoliko dana - otkrio je izvor tada za "Blic".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Deda

15.08.2020 17:34

- Kada je proglašena pandemija koronavirusa, Tanja i Dušan su se dogovorili da je za bezbednost njihove dece najbolje da oni sa ocem odu u Australiju. I Dušan i dečaci su tamo rođeni i imaju australijsko državljanstvo, te su tokom karantina mogli da otputuju iz Srbije. Tanja je morala da ostane, a suprug joj je obećao da će stalno biti u kontaktu i da će se sa decom vratiti čim prođe opasnost od širenja koronavirusa - priča naš izvor i objašnjava da pevačica zbog vanrednog stanja nije mogla da otputuje u Australiju, jer nema državljanstvo te zemlje.

Boba

15.08.2020 23:25

Mozda nema drzavljanstvo al ima stalni boravak koji se dobija posle dve god. braka, tako da sa stalnim boravkom moze da udje i izadje iz zemlje kad pozeli