(FOTO) ESTRADA SE ZAIGRALA: Poznati lumpovali po gradu - Popustile kočnice, briga ih za koronu

Autor:

Zabava

13.08.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezde okupile se na rođendanima Milice Pavlović i Cecinog druga. Lukas doveo atmosferu do usijanja, a Viki i Berovićka zapevale "Ti lutaš, bebo"

RepublikaFoto: Instragram Printscreen
Milica Pavlović i Aca Lukas lumpuju

Na fotografijama sa lica mesta vide se Miličini pogledi privrženosti upućeni Lukasu, kojeg je u nekoliko navrata poljubila, zagrlila i pomazila po kolenu.

Estradne zvezde već mesecima kriziraju za nastupima, slavljima, ali i kontaktom sa prijateljima i publikom, te su na rođendanu Milice Pavlović, ali i najboljeg prijatelja Svetlane Cece Ražnatović Sretena Radovića zvezde poput Ace Lukasa, Marijane Mateus, Vuka Kostića, Viki Miljković i mnogih drugih slavile do jutra uz obilje pića, dobre energije i odsustvo straha od koronavirusa!

Kako se mnogi od njih vode parolom "sve što nije zabranjeno je dozvoljeno", a sudeći po snimcima i brojnim fotografijama iz elitnih restorana i hotela gde su oni bili gosti prijatelja, evidentno je da su kočnice popustile, te bojazan od prenošenja korone usled kontakta sa velikim brojem ljudi nakratko je iščezao jer šta zna želja do koje granice idu mogućnosti.

U pripijenom korsetu seksi Milica Pavlović dočekala je Sanju Vučić i Ivanu Nikolić, iz grupe Hjurikejn, koje su nastupale kao bend na proslavi njenog 29. rođendana. Njih dve su pevale domaće hitove do kasno u noć, te im se pridružio glumac Vuk Kostić zajedno sa folk legendom Acom Lukasom.

Direktnog kontakta nije manjkalo, pa se na fotografijama s lica mesta vide Miličini pogledi privrženosti upućeni Lukasu, kojeg je u nekoliko navrata poljubila, zagrlila i pomazila po kolenu, iskazujući koliko joj je drag. Aca se zbog svega toga osećao opušteno i poželjno, pa se za nezaboravnu atmosferu upravo on pobrinuo. Pevao je Milici na uvce, dok ga je ona u zanosu mazila i ljubila, čak je u trenutku počela i da mu šapuće nešto na uvo. Gosti su sa folkerom pevali u isti glas njegove hitove, ali i pesme koje je slavljenica od njega tražila. Nakon Lukasovog bloka pesama, Kostić je uzeo mikrofon i oduševio prisutne.

"Papi" kopija Ledi Gaginog spota

U isti mah Milica je na rođendanskom slavlju proslavila i ekranizaciju najnovijeg spota "Papi", za koji su korisnici društvenih mreža masovno počeli da govore da je njena nova pesma kopija Ledi Gaginog spota "Paparaci", u kojem po gotovo istovetnom scenariju glavna protagonistkinja, u ovom slučaju Milica, želi da otruje nevernog dečka i sipa mu otrovnu tečnost u piće. Nije prvi put da srpske estradne zvezde koriste ideje za svoje projekte ugledajući se na holivudske magove u muzičkoj industriji, te trendove koje diktiraju najekstravagantnije pevačice primenjuju sa zadovoljstvom, doduše sa mnogo manjim budžetom.

Iste večeri, samo u drugom lokalu, Ceca je u svom stilu bacila prisutne u trans pojavom, ali i interpretacijom pesama uz koje su vrckale Viki Miljković, Marijana Mateus, Maja Berović i Sanja Đorđević na Sretenovoj proslavi rođendana. Nakon više nego uspešnih reakcija publike na album "Intime" Maja se pojavila više nego ushićena i spremna da uz stihove "Ti lutaš, bebo" dominantno zavlada podijumom, na koji je kročila u minijaturnoj roze haljinici.

Mićalovićeva se ljubila sa Purićem

Glumica Dragana Mićalović pojavila se na Miličinom partiju zajedno sa dečkom biznismenom Stevanom Purićem, s kojim je veoma često razmenjivala poljupce i dodire u masi zvanica. Ona ne voli da eksponira vezu, te se retko mogu videti i fotografije zaljubljenog para na njenom Instagramu, a iako razveden, njen izabranik maksimalno je posvećen njihovoj ljubavi već više od godinu dana, koliko su u vezi. Mićalovićeva je predah od snimanja najgledanije serije na našim prostorima "Igra sudbine" napravila sa svojim kolegom Vukom, koji se u jednom momentu dohvatio mikrofona i pustio glas samo za slavljenicu.

Uz mnogo alkohola, svirke i grljenja, poznati su lumpovali, ne hajući za potencijalnu opasnost od koronavirusa, te nisu marili za socijalnu distancu. Dok jedni otkazuju sve nastupe, drugi se ne odriču slavlja i proslava u ovo krizno doba, a ne možemo ih ni osuđivati jer nekolicina pevača poput Slobodana Radanovića najavljuje nastupe po splavovima, i to u vidu dnevnih folk žurki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading