PROGOVORILA O ESTETSKIM OPERACIJAMA: Maja Berović nabrojala šta je sve promenila na sebi!

Autor: Mediji, Republika

Zabava

12.08.2020

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Maja Berović već nekoliko godina unazad beleži velike muzičke uspehe,ali ono što najviše intrigira javnost kod nje, jeste upravo njen sadašnji izgled, koji se razlikuje od onoga sa početka karijere.

Foto: instagram.com/mayaberovicofficial
Maja Berović

O njenom izgledu s početka karijere i sada, mnogo se govorilo, no Maja je uvek nekako vešto izbegavala pitanja o toj temi.

Kako se poslednjih dana dosta spekuliše da je na sebi uradila još nešto od korekcija, pevačica je odlučila da progovori, stane na put spekulacijama i otkrije šta je zaista radila od intervencija.

- Sada nisam ništa. Zapravo, od kada sam operisala nos, nije mi palo ništa drugo na pamet. Usne i grudi. To je to, za sada. To (botoks i hijaluron) nisam radila, ali ne znači da neću kada za to dođe vreme. Još sam mlada - rekla je pevačica za Alo.

Foto: instagram.com/mayaberovicofficial
Otvoreno o korekcijama: Maja Berović

Često su se u medijima komentarisale i neke starije Majine fotografije, na kojima je izgleda potpuno drugačije, a evo šta je ona rekla na to.

- Imala sam i 15 kilograma manje nego sada... (smeh) Meni je sve to slatko, nemam čega da se stidim. Naravno, svi mi imamo momente kada ispadnemo loše, ali generalno, to je bila jedna mladost i to sam bila ja. Kad sam se prvi put pojavila, imala sam 19 godina, bila sam mršava, imala sam crnu kosu, bila sam bez obrva... Kada sa ove distance pogledam, jeste mi smešno i čudno, ali nemam osećanje sramote niti nelagode. To sam ja, ko me voli, voli me i onakvu i ovakvu, a ko me ne voli, neće me nikada ni voleti - kaže pevačica.

 

Pevačica je na kraju istakla da ne čita negativne komentare i da je je oni uopšte ne dotiču, jer će uvek biti nekog ko će osporavati njen rad.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading