JOVIĆ NE ŠTEDI ZA SVOJU DRAGU: Luka naručio privatni let za Sofiju!

Autor: Irena Karić

Zabava

11.08.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka Sofija Milošević uživa u pravom luksuzu sa fudbalskim reprezentativcem Lukom Jovićem, koji na sve načine udovoljava trudnoj izabranici. Ovog puta i njeni pratioci na Instagramu mogli su se uveriti u to jer je na Sofijinom profilu osvanula fotografija na kojoj se privatnim letom kreću ka novoj destinaciji za odmor.

RepublikaFoto: instagram.com/sofijamilo
Luka i Sofija

Luka Jović očigledno se svim silama trudi da dragoj olakša drugo stanje i obezbedi joj odmor i uživanje na svakom koraku, a posebno kada putuju, zbog trenutne situacije s koronavirusom. Na fotografiji se budući supružnici zabavljaju uz društvenu igru bekgemon, poznatu i pod nazivom tavla. Sofija Milošević i Luka Jović potrošili su do sada preko 30.000 evra na opremanje sobe za bebu, s obzirom na to da ulazi u šesti mesec trudnoće.

 Sofija i Luka potrošili su do sada preko 30.000 evra na opremanje sobe za bebu

Manekenka i njen trudnički stomak svakako su u centru pažnje, ali još jedan detalj je ušao u igru. Izgleda da se odrekla štikli, makar kada je prevoz u pitanju, te putuje u ravnoj i udobnoj obući. Manekenka i fudbaler uživaju u ljubavi, luksuzu i iščekivanju prinove. Srpski fudbalski reprezentativac Luka Jović, nakon proslavljene titule sa Real Madridom, odlučio je da se opusti sa trudnom devojkom Sofijom, a samo nekoliko dana ranije proveli su deo letnjeg odmora na luksuznoj jahti na kojoj su se baškarili nekoliko dana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
sophialoren43

14.08.2020 04:51

super je to.. cim prestane igrat, evo kandidata koji ce uokolo prosit da mu sirotinja plati rezije da mu se djeca zimi ne bi smrzavala a hranit ce se u karitasu