DETALJI PLJAČKE KOJA JE DIGLA REGION NA NOGE: Nikolika Pišek otkrila šta je sve njoj i mužu nestalo iz vile! OD CIFRE BOLI GLAVA

Autor: mediji, Republika

Zabava

10.08.2020

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina i Vidoje Ristović izbačeni su, tvrdi voditeljka, iz vile u Kaštelima, koju su rentirali na 14 dana za 20.000 evra.

RepublikaFoto: instagram.com/vidojeristovic
Vidoje i Nikolina

Vlasnik vile je nakon incidenta rekao da su mu "uništavali kuću", nakon čega je Nikolina hrvatskom portalu dalmatinskiporatl.hr dostavila snimke nastale te noći, a na kojima se vidi u kakvom je stanju nekretnina.

- Uništavali kuću? Evo, tu su video snimci pa možete videti kako izgleda devastirani enterijer vile. Tako valjda želi opravdati razbojničku krađu kojom smo oštećeni za 270 hiljada evra gotovine i dragocenosti koje su nam odneli iz vile. Tvrdim da je sve iscenirao kako bi se domogao vrednih stvari i gotovine, a sumnjamo da je i agencija bila u sve to upletena - kaže Nikolina aludirajući na vlasnika vile.

- Ženu koja je trebalo da nam bude na raspolaganju 24 sata dnevno nije se nijednom javila, a i vlasnika agencije bi teškom mukom dobili. Vlasnik je bio jako dobro upoznat što imamo kod sebe jer je svaki dan dolazio u vilu, što je krajnje neuobičajeno i nije primereno pa smo se žalili vlasniku agencije koji nam je rekao da je on malo specifičan iznajmljivač i da su ga smirili, ma što to značilo. Usto, enterijer i eksterijer pokriveni su video nadzorom - nastavila je.

 

 

Tri dana pre no što su nam sprečili ulazak u vilu, a to je bilo svega 30 sati pre našeg ček-auta, Vidoje je ukucao pogrešnu šifru u sef koji se zablokirao pa je vlasnik otključao sef i video šta je sve u njemu. Videla sam da se znaju sa obezbeđenjem, od njih nismo dobili nikakvu zaštitu. Rekli su da ne mogu zadirati u privatno vlasništvo. Podnela sam pritužbu na njihovo postupanje - objašnjava Pišek-Ristović.

 

Index.hr preneo je detalje o tome koliko su oštećeni Nikolina i Vidoje.

Šta je sve nestalo iz vile
Novac u gotovini - 65 do 68 hiljada eura
Muški sat Custos (18.000 evra)
Sat Rolex Daytona rose gold (35.000 evra)
Narukvica Cartier Love s brilijantima (40.600 evra)
Muški sat Pierre Kunz (zlato) 13/50 (25.000 evra)
Ženski prsten Cartier Panther (25.000 evra)
Chopard prsten 3.75 ct (belo zlato) vrednosti 65.000 evra.

Podsetimo, Nikolina i Vidoje sa decom i prijateljicom zakupili su za 20.000 evra vilu u Kaštelima, na 14 dana. Predzadnje večeri pred vilom su ih navodno dočekali ljudi iz obezbeđenja i zabranili im ulazak. Naknadno su dozvolili Nikolininoj prijateljici i ćerki da uđu u vilu i pokupe stvari, ali novac i dragocenosti, skupe satove i nakit, navodno nisu pronašli.

Nikolina je pozvala policiju, međutim, od njih nije bilo velike pomoći.

 

 

Dok policija još nije došla, Vidoje Ristović je zaobišao obezbeđenje i došao do vile. Vrata su bila poluotvorena, bio je mrak, a onda je, kako tvrdi Nikolina, dobio udarac.

 

- Napali su ga vlasnik i njegova supruga i pri tome su izrekli čitav niz šovinističko-nacionalističkih pretnji. Rekao im je da će izaći napolje. Ispratila su ga dva policajca - tvrdi Nikolina.

Kaže da joj se ćerka tokom drame onesvestila, te da su navodno vlasnik i obezbeđenje zabranili Hitnoj pomoći da joj ukaže pomoć u vili, nego su je izneli do kola i prebacili u bolnicu. Drama pred vilom potrajala je pet sati, od ponoći do ranog jutra, a pravo "iznenađenje" Vidoje je navodno doživeo idućeg dana kada je došao u policiju da prijavi razbojničku krađu i nestanak novca i dragocenosti.

- Gale ga je već bio prijavio za pretnju. Tvrdi da mu je rekao da će mu otrgnuti glavu i srušiti kuću. Nakon toga su ga zadržali i idući dan priveli na ispitivanje u Državno odvetništvo. Pušten je nakon ispitivanja - rekla je Nikolina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading