DISKOVI MAJE NIKOLIĆ JEFTINIJI OD TOALET PAPIRA: Pevačicin CD na akciji košta samo 30 dinara!

Autor:

Zabava

06.08.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Nikolić šokirala je fanove kada je na Instagram profilu podelila fotku na kojoj je se vidi da njen poslednji CD, koji je izdala, košta simboličnih 30 dinara.

RepublikaFoto: instagram.com/majanikolic_singer
Maja Nikolić

Pop pevačica je pre dve godine za izdavačku kuću "Siti rekords" izdala album sa nekoliko novih pesama, na kom je bila i pesma "Zemlja čuda", koja je bila namenjena Evrosongu te godine. Iako je Maja gromoglasno najavljivala ovaj CD i reklamirala ga svakodnevno, on nije doživeo zavidan uspeh. O tome govori i akcija na koju je stavljen u pojedinim šopovima, samo da bi se prodao.

- Već nekoliko dana na društvenim mrežama kruži fotografija Majinog diska ispred koga stoji da je snižen čak 93 odsto, pa je sa 429 dinara on stavljen na cenu od neverovatnih 30 dinara. Čak i sam omotač košta više od 30 dinara. Ljudi su šokirani cenom njenog albuma. Ona je dosta uložila u njega, super su pesme, a fotke je radio Dejan Milićević. Ovi jeftini diskovi mogu se naći na svim pumpama, a i u nekim lancima marketa - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Maja: Nisam videla da se album prodaje po ovoj ceni. Uskoro izdajem novu pesmu, to je sve što mogu da kažem

Maja je devedesetih bila zvezda broj jedan i neko ko je imao kredibilitet na estradnoj sceni. Imala je pobede na mnogobrojnim festivalima. Važila je za jednu od pet najtraženijih pop pevačica. Jedno vreme živela je u Americi, što je uticalo na njenu popularnost. Od zvezde estrade postala je zvezda rijalitija. Muzičku karijeru bacila je u zapećak, što je rezultiralo time da njen album sada košta 30 dinara.

Kada smo pozvali Maju, bila je šokirana, iako to nije želela da prizna, pa je za naš list samo kratko prokomentarisala:

- Nisam videla da se album prodaje po ovoj ceni. Uskoro izdajem novu pesmu, to je sve što mogu da kažem.

Foto: Promo foto

Čola poklanjao album uz prašak

Zdravko Čolić je svoj album 2010. "Kad pogledaš me preko ramena" prodavao uz prašak za veš. Kao razlog navodi se što preko

MTS nije uspeo da rasproda željeni tiraž. Uz takozvane besplatne minute i mobilne pakete Čola je prodavao i poslednji album "Kad pogledaš me preko ramena". Samo preko "Telekoma" za manje od dva meseca prodato je pola miliona diskova, a 200.000 preko izdavačke kuće "Siti rekords" za područje van Srbije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading