(FOTO) NEVERICA: Čolina supruga je bila prava lepotica a sada je usnimljena u OVAKVOM izdanju!

Autor:

Zabava

05.08.2020

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su mnoge žene bile zaljubljene u našu najveću muzičku zvezdu njegovo srce je osvojila supruga Aleksandra sa kojom se venčao 2001. godine.

RepublikaFoto: youtube.com/ Zdravko Colic

S obzirom da ona ne voli da se eksponira javno, retko ko zna kako ona zapravo izgleda.

- Venčali smo se na Prvi maj potpuno spontano, svi su mislili da je skrivena kamera, jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi, pa je to bilo ili dža ili bu. Poštovanje i prijateljstvo mora da postoji. Veze koje duže traju, za onog ko može da ih izgura, nisu nekad loše, u smislu zajedničkog života.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Inače, Aleksandra se pojavljuje u spot za numeru "Tebe čuvam za kraj" koji je sniman u Lisabonu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
aman

05.08.2020 23:48

Ova fotografija se pojavljuje po milioniti put, to vaše "a sada izgleda ovako" je odavno bajato! Ako ona ne želi da se pojavljuje u javnosti, onda to ispoštujte, umesto što vrtite ovu sliku i još jednu sa sahrane, pa čim usfali nova vest, poturate nam reciklažu kao da nam je u međuvremenu izvršena lobotomija!

Poštovalac

06.08.2020 06:13

Izuzetno poštujem Zdravka Čolića i smatram ga gospodinom, čovekom koji je uspeo i u životu,porodica, i u karijeri. Ostavite njegov privatni život na miru i ne gurajte nos tamo gde vam nije mesto. Svako dobro porodici Čolić.