SLAVICA ĆUKTERAŠ ZAVRŠILA U URGENTNOM CENTRU: Nakon preležane korone, nadovezala se NOVA BOLEST!

Autor: alo.rs

Zabava

05.08.2020

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Ćukteraš nedavno se borila sa koronavirusom, a javnost je obavestila da je, posle tri nedelje, konačno bila negativna na isti. Pevačica se ponovo susrela sa zdravstvenim problemom.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show

Ćukterašova ponovo ima povišenu temperaturu i oseća se malaksalo i izmučeno, a kako se saznaje u pitanju je gnojna angina.

Slavića je prokomentarisala celu stiuaciju. 

- Kada su mi stigli nalazi, pokazalo se da imam gnojnu anginu. Odmah sam dobila antibiotike, a kako je temperatura rasla, nisam smela da rizikujem, pa sam otišla u Urgentni. Doktori se uplašio da imam koronu, iako sam rekla da sam negativna i donela rezultate, a na nalazima od juče se pokazalo da imam antitela - ističe ona i dodaje:

- Poslao me je u kovid bolnicu, gde su ustanovili da je gnojna angina u pitanju i rekli su mi da uzmem još antibiotika, no svakako ću danas opet otići kod lekara, pa ćemo videti. Jaka sam ja! Kada sam preživela koronu, preživeću sve - zaključuje Slavica.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading