Ovako estradnjaci zarađuju za život u vreme pandemije: Pevači zbog korone postali prodavci, dizajneri, fitnes treneri i hemičari!

Autor: Irena Karić

Zabava

04.08.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pandemija koronavirusa u celom svetu izazvala je velike promene i na polju zabave, muzičke industrije i zatvorila vrata mnogih festivala, koncerata, nastupa i svim javnim ličnostima poremetila planove, zbog kojih su neki prinuđeni da promene profesije bar dok se stanje ne stabilizuje. Estradnjaci ne nastupaju nigde, osim nekolicine bahatih pojedinaca koji, uprkos opasnosti, pevaju pred tinejdžerima i ljudima svih starosnih doba, stavljajući ih u direktnu opasnost od dobijanja zaraze.

RepublikaFoto: youtube.com/RTS Šou program - Zvanični kanal

Dok se mnogi žale što ne mogu da imaju interakciju s publikom i nisu u prilici da zarađuju basnoslovne sume, ima i onih koji su se povukli iz javnog života i žive od ušteđevine. Neki su nastupili par puta, neki nisu uopšte, ali mnogi su potražili dodatne alternativne izvore prihoda i time dobili nova zanimanja. Izdvojili smo nekoliko ličnosti sa srpske javne scene koji su od pevača postali voditelji, od rijaliti-učesnika poljoprivrednici, od pevačica agenti nekretnina, tarot-tumači, prodavci tableta za mršavljenje, a ovim transferima nije kraj.

Lukas postaje voditelj

 

Najpriznatiji folker na Balkanu Aca Lukas odlučio je da, kao svaka savesna ličnost, otkaže do daljeg sve nastupe širom Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Švajcarske i mnogih drugih zemalja, a mikrofon će zameniti bubicom jer od septembra postaje autor prve emisije koja će se emitovati na Toksik TV. Odluku da postaje voditelj ekskluzivno je otkrio za Srpski telegraf, a među prvim gošćama ugostiće Anu Nikolić i Sašu Matića. Najeminentnije zvezde glumačke i šou-biznis scene ugostiće u emisijama za koje sponzori ulažu i do 30.000 evra po epizodi! Emisija startuje početkom septembra.

RepublikaFoto: ST/ D. KADIĆ

Ana Nikolić prodaje tablete za mršavljenje za 21.000 dinara

 

Pevačica Ana Nikolić uspela je značajno da smrša zahvaljujući operaciji smanjenja želuca, kojoj se podvrgla, ali to je ne sprečava da gubitak kilograma pripiše magičnim tabletama za mršavljenje koje prodaje. Ana potencijalnim kupcima reklamira tablete za mršavljenje pomoću kojih je uspela da smrša 30 kilograma, a kutiju tableta prodaje za 21.000 dinara, uz obećanje kupcima da će za mesec dana smršati od pet do deset kilograma. Astronomsku cenu Ana je opravdala činjenicom da se kilogrami ne vraćaju.

RepublikaFoto: printscreen/instagram

Trenutna situacija javnim ličnostima poremetila planove, zbog kojih su neki bili prinuđeni da promene profesije bar dok se stanje ne stabilizuje

Kristina Kovač rasprodala mikrotalasnu za 4.000 dinara

 

Kristina Kovač putem Tvitera rasprodaje stvari iz stana u Beogradu, a na red je došla i mikrotalasna. Ona je objavila da mikrotalasnu prodaje za 4.000 dinara i naišla je na osude zbog sume koju traži.

- Mikrotalasna, 11 godina stara, radi besprekorno, nikad u kvaru nije bila. Košta 4.000 dinara - napisala je ona, a usledili su brojni negativni komentari.

"Skupo, sestro, ne vredi tih para", "Četiri hiljade dinara, a stara 11 godina", neki su od komentara.

RepublikaFoto: instagram.com/kristinakovac43

Ana Kokić drži treninge i zarađuje

 

Pevačica Ana Kokić svakodnevno trenira i liniju je dovela do savršenstva, pa je sada odlučila i da zaradi na tome. Pošto nema nastupa, ona je počela da drži treninge i tako zarađuje. U jednoj teretani postoji i naziv njenog treninga "Maxifit by Ana Kokić".

RepublikaFoto: instagram.com/anakokicmusic

Nada Topčagić prodaje kuću u Crnoj Gori

 

Pevačica Nada Topčagić rešila je da proda kuću koju poseduje u Crnoj Gori, budući da zbog aktuelne situacije u zemlji i regionu tamo još neko vreme ne planira da odlazi.

- Ko zna kada i da li ćemo moći da putujemo u Crnu Goru. Imam kuću u Kaluđerovini kod Krašica, koja je prazna. Zato hoću da je prodam, a i kriza je, ne nastupa se nigde, nema veselja - rekla je Nada.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

Indiri Radić traži 150.000 evra za stan kod Ateljea 212

 

Indira Radić prodaje namešten stan u centru. Folkerka za nekretninu od 59 kvadratnih metara traži čak 150.000 evra. U pitanju je renoviran dvosoban stan u neposrednoj blizini Ateljea 212. Radićeva poseduje više nekretnina, ali nikada se javno nije hvalila šta sve ima. Pametno je ulagala svaki zarađeni dinar i samim tim obezbedila sebe, a kada dođu teška vremena, kao sada, ona se ne brine, već da u oglase da prodaje stan.

RepublikaFoto: printscreen/instagram

Dunja Ilić proriče sudbinu

 

Pevačica Dunja Ilić neprestano intrigira javnost životnim potezima, pokušala je samoubistvo, njen privatni snimak isplivao je u javnost, prešla je u islam, a danas radi kao tarot-tumač. Ipak, nekad je sve bilo drugačije i bila je veoma imućna. Ona danas živi u Gruziji i zarađuje gledajući u karte. Ima Jutjub kanal i korisnicima "proriče" sudbinu nakon što joj oni uplate određenu sumu.

RepublikaFoto: instagram.com/ dunyailich

Olja Bajrami osmislila marmeladu za sunčanje

 

Folkerka Olja Bajrami, poznata po učešću u "Zadruzi", nakon što je zavladala pandemija i nema nastupa, odlučila se za drastičan korak, te je pustila u prodaju svoju marmeladu za sunčanje na bazi prirodnih sastojaka. Prirodno negovanu kožu prikazala je i kao zaštitno lice brenda, a za kratko vreme zavladalo je veliko interesovanje među damama u Bosni i Hercegovini za ovim proizvodom.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Milica Dabović prodaje garderobu

 

Trofejna košarkašica Milica Dabović iznova pokazuje hrabrost i borbu za sina, sa kojim je ostala sama nakon pretrpljenog nasilja od bivšeg partnera, a vest da za život zarađuje prodajom garderobe iz ormara odjeknula je kao bomba u medijima. Kako sama navodi, od zarađenog novca može sebi da obezbedi sasvim pristojan život, a među prvima su velike količine garderobe kupile Aleksandra Prijović i Sofija Milošević. Milica piše i knjigu kojom će otkriti šokantne neprijatnosti s kojima se susretala sa selektorkom košarkaške reprezentacije Milicom Maljković i mnoge druge do sada javnosti nepoznate priče.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading