Isplivale šokantne fotografije njihovih pravih lica: Seve, Brena i Sofija, od ružnih pačića do rasnih lepotica!

Autor: Irena Karić

Zabava

28.07.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznate dame sa estrade, ali i iz sveta šou-biznisa, generalno, pre nego što su se obogatile i počele da žive lagodnim životom, imale su hirurga koji im je pomogao da promene lični opis, a Severina Kojić, Marina Visković, Dara Bubamara, Sofija Milošević i Emina Jahović samo su neke od javnih ličnosti čije su se šokantne fotografije bez ijedne estetske operacije pojavile na društvenim mrežama i šokirale neprepoznatljivošću lica.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Razlozi za odlazak pod nož i spavanje u totalnoj anesteziji poznati su samo njima, a prema psihološkim istraživanjima, žene, kao i muškarci, odlučuju se za ovakve radikalne poteze usled nedostatka samopouzdanja, zdravstvenih problema koji se mogu rešiti jedino tim putem, ali i rasipanja novcem koji ne znaju gde više da ulože, pa poznate pevačice, ali i manekenke iskeširaju na desetine hiljada evra na ulepšavanje lica i tela, kojim su, po svemu sudeći, nezadovoljne.

Danas se koriste različite plastične i estetske operacije kao što su:

- lifting lica (5.000 evra), korekcija i podmlađivanje kapaka (do 2.000 evra), korekcija ušiju (600-2.000 evra), estetska operacija i korekcija nosa (od 1.500 do 3.500 evra), povećanje dojki (od 3.000 do 6.000 evra), korekcija i uvećanje usana (oko 1.500 evra), a kada se uzme u obzir da neki od tih zahvata moraju da se obavljaju i po nekoliko puta godišnje ili na dve godine, suma koja se dostiže vrtoglavo je visoka.

Cene njihovih estetskih korekcija dostižu od 1.500 do nekoliko desetina hiljada evra

Pogledajte koje su se to žene s naše scene sramile pravih lica, te su se odlučile da pokucaju na vrata koja ih još uvek čine manje ili više pristojnim za gledanje, prema rečima korisnika društvenih mreža.

Sofija Milošević

 

Plavokosa manekenka koja je poznata po istorijatu veza sa Ademom Lajićem, Viktorom Troickim, Milošem Bikovićem i nekolicinom dobrostojećih sportista upecala je svoje izabranike uz asistenciju operacije brade, nosa, usana, ali i jagodica, uz neminovno farbanje kose u platinsto plavu nijansu, bez koje bi podsećala na prosečnu manekenku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sofija Milošević

A post shared by REAL VIP FACE (@pravo_vip_lice) on Jun 21, 2020 at 1:44pm PDT

Severina Kojić

 

Splićanka koja iznova šokira javnost potezima i koja se proslavila tek nakon svog porno-snimka koji je isplivao u javnost titulu velike zvezde nije imala na fotografiji na kojoj je još kao tinejdžerka popunila usne filerima, a primetan je i baburast oblik nosa, kao i drugačije vilične kosti. Kontroverzna pevačica periodičnim botoksom u predelu čela i očiju prikriva najlepše bore koje svedoče o zrelosti žene, sume novca koje je uložila u operacije iznose oko 30.000 evra.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Severina

A post shared by REAL VIP FACE (@pravo_vip_lice) on Jun 21, 2020 at 6:31am PDT

Lepa Brena

 

Apsolutni rekorder među damama u današnjoj rubrici jeste i jedna od najvećih balkanskih muzičkih zvezda Fahreta Jahić, poznatija kao Lepa Brena, a da je u potpunosti operisala celo lice, odlučila se za lifting, podizanje kapaka, botoks, korekciju ušiju, zatezanje lica i operaciju jagodica i podbratka, svedoče i fotografije s jednog snimanja u prostorijama "Grand produkcije". Nakon problema sa vidom, ali i kostima, imala je dve komplikovane operacije, koje su se, na svu sreću, završile najbolje moguće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lepa Brena

A post shared by REAL VIP FACE (@pravo_vip_lice) on Jun 24, 2020 at 7:17am PDT

Aleksandra Prijović

 

Iako je važila za jednu od najneprimetnijih tokom takmičenja u "Zvezdama Granda", nakon udaje za Filipa Živojinovića,. jedna od najtalentovanijih pevačica operisala je nos, usne i jagodice, a ugradila je i silikone u grudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aleksandra Prijović

A post shared by REAL VIP FACE (@pravo_vip_lice) on Jun 26, 2020 at 7:37am PDT

Dara Bubamara

 

Zovu je mali zvrk, a malo po malo jedna od najbogatijih srpskih pevačica uradila je korekciju nosa, obrva, jagodica, usne je popunila filerima, preferira nadogradnju kose, a o njenoj veličini grudi da i ne govorimo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dara Bubamara

A post shared by REAL VIP FACE (@pravo_vip_lice) on Jun 27, 2020 at 2:06am PDT

Emina Jahović

 

Pre udaje za turskog pevača Mustafe Sandala i odlaska u Tursku bila je poznata kao najjači vokal Srbije, a talentovana Emina odlučila se za korekciju nosa, popunjavanje usana, što je čini jednom od najumerenijih kada je reč o posećivanju hirurga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Emina Jahović

A post shared by REAL VIP FACE (@pravo_vip_lice) on Jun 22, 2020 at 4:06am PDT

Foto: ST/V. LUKIĆ

I one vole da posete hirurga

Sonja Vuksanović, Helena Topalović, Marina Visković i Katarina Grujić imaju iste sklonosti kada je reč o popunjavanju usana, te su se, kao po difoltu, odlučile i za operaciju jagodica, nosa, a neminovno je i japansko iscrtavanje obrva.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marija

28.07.2020 05:39

Dara je bila najbolja riba, a onda se upropastila.