Estrada grca u nemaštini, a ona bez muža uživa u luks hotelu u Alanji: Dok Duško u Kini trenira, JK troši dnevno 4000 evra u Turskoj!

Autor:

Zabava

28.07.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša otišla je na letovanje u Tursku zajedno sa ćerkama Atinom i Nikom Tošić, dok je njen muž Duško Tošić morao da se vrati napornim treninzima u Kini. Pevačica je sa sobom povela i dadilju, koja će biti sa decom dok se ona odmara.

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar
Jelena Karleuša

Naime, Jelenin suprug nije mogao da krene sa njima na odmor jer se vratio u Kinu, gde se trenutno priprema za nastavak fudbalske sezone. I dok njegove lepotice troše parice i baškare se u luks hotelu u kome noć košta 554 evra, on je otišao da, kao glava porodice, zaradi još novca i udovolji u svemu, pre svega, ćerkama, pa onda i supruzi.

Iako u zemlji vlada haos zbog koronavirusa i malo ko se usuđuje da otputuje bilo gde, pevačica je, po ko zna koji put, pokazala da je neustrašiva. Sudeći po objavama na Instagram nalogu, ona i njene ćerke se ludo provode i, što se kaže, ne pitaju koliko košta.

 Jelena je povela i devojku koja joj čuva Atinu i Niku dok ona ide na masaže ili se odmara u spa-centru

- Jelena je imala burnu godinu, mnogo toga se kod nje izdešavalo. Imala je mnogo posla, naradila se. "Zvezde Granda" i mnogo obaveza oko toga. Onda haos sa koronom. Iako većina njenih kolega oskudeva i spaja kraj s krajem jer nema posla, Jelena nema tih problema. Duško je iskeširao preko 30.000 evra za letovanje ćerkica i supruge. Oni su odabrali Alanju, jedan od najlepših i najluksuznijih hotela "Regnum Carya", koji ima svoju plažu. Noć u ovom hotelu košta 554 evra. Ona je povela i devojku koja joj čuva ćerkice dok ona ide na masaže, ili odmara u spa-centru - kaže Jelenin prijatelj koji nam je otkrio pikantne detalje njenog odmora iz snova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer time? #jelenakarleusa #karleusastar

A post shared by Jelena Karleuša [FAN PAGE] (@karlygigastar) on Jul 26, 2020 at 2:07am PDT

On je iskeširao preko 30.000 evra za letovanje ćerkica i supruge, koje odsedaju u najluksuznijem hotelu "Regnum Carya", koji ima svoju plažu. Noć u ovom raju košta 554 evra, kaže Jelenin prijatelj

Diva je sa pratiocima podelila video-sekvence dešavanja sa ovog veselog, ženskog letovanja. Na njima smo videli koliko uživa u suncu i moru, kao i svim adrenalinskim sportovima koje njene mezimice obožavaju. Tako smo na snimku zapazili Atinu dok vozi mini-kola po hotelskom kompleksu, potom su se ona i njena sestra Nika vozile u gumenom čamcu koji je vukao gliser. Jelena je nazdravljala sa vinom iz bazena i šetala u izazovnoj haljini tigrastog dezena.

Pevačica je već mesecima na posebnom režimu ishrane pomoću kog je uspela da oslabi preko 10 kilograma i da vrati liniju koju je imala pre nego što je postala mama. U jednom trenutku se našalila kako su na odmoru i sad mogu da jedu šta god požele posle mnogo meseci uzdržavanja od mnogih namirnica.

Foto: ST/Nebojša Mandić

Jana u Opatiji plaća noć 200 evra!

Folk zvezda Jana Todorović otišla je na letovanje sa mužem Ivanom i ćerkicom Kristinom.

Ona je, za razliku od njene koleginice Jelen Karleuše, koja je odabrala Tursku za odmor, izabrala Opatiju. Folkerka se odlučila za jedan od luksuznijih hotela "Milenij", u kome noć košta 201 evro. Jana i Ivan su takođe bili gosti Saše Popovića i njegove supruge Suzane Jovanović, koji tamo imaju kuću. Nakon Opatije, nešto kasnije oni su porodično otišli i do italijanskog primorskog grada Rimini.

Foto: instagram.com/karleusastar

Atina i Nika plakale zbog rastanka sa tatom

Duško Tošić morao je da se vrati fudbalskim obavezama i zbog toga je pre nekoliko dana otputovao u Kinu. Do aerodroma su ga ispratile Atina i Nika, a prizor njihovog pozdrava sa tatom bio je mnogo emotivan. Njima dvema je Tošićev odlazak teško pao, te nisu krile suze kada su ga ispratile.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sunasce

28.07.2020 10:22

Hotel se nalazi u Beleku ne u Alanji. Novinarima tesko da koriste bar Google mapu ?

Milan

28.07.2020 11:36

A posle će da kuka kako je narod ne voli.

Odgovori 13 0
kopiletusise

28.07.2020 12:29

Kad stavi te ogromne naocare dodje do izrazaja bit jedne budaletine. A suprig samo trenira od igre nista vec druga goodina. I on je posao vizrtuelni fudbaler kao Jelena pevačica.Najbezveznije bacen novac je kineski na D T.Treba da ljubi noge Piksiju dok je živ.