Kilibarda o teškom krahu braka: Dve i po godine sam se lečila posle razvoda!

Autor: Milica VELJKOVIĆ/Sasha Talks

Zabava

09.07.2020

03:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata voditeljka Marija Kilibarda, zbog velike ljubavi koju je imala sa košarkašem Vladimirom Radmanovićem, progovorila je o patnji koju je doživela nakon što su se posle samo godinu dana braka rastali, rekla je na Instagram Live Serijal "Sasha Talks", autorke Aleksandre Saše Simović.

Foto: Aleksandar Krstović
Marija Kilibarda

Energična i harizmatična crnka otkrila je da su joj bile potrebne dve i po godine lečenja kod psihoterapeuta da bi se izdigla i povratila život nazad.

- Ja ne znam nikoga ko je ušao u brak da bi se razveo. Nikada nisam prestala da verujem u ljubav, prestala sam da verujem u tu ljubav. Išla sam dve i po godine kod psihoterapeuta, koji mi je pomogao, ta devojka je bila bitan faktor u jako teškom periodu - rekla je voditeljka, a onda dodala da je najbitnije dozvoliti sebi da tugujete.

RepublikaFoto: Promo foto
Marija Kilibarda

- Te terapije meni su pomogle da ostanem na nogama. Koliko god teško bilo, naučila sam važnu lekciju, a to je da ne bežim od tuge. Potpuno je legitimno da sediš dva dana kod kuće i da plačeš. A onda se izdigneš i kažeš čekaj, ja ovo moram da rešim. Život je rolerkoster, ne možemo uvek da budemo gore - otkrila je Kilibarda u iskrenoj ispovesti pred pratiocima na Instagram za Instagram nalog Saše Simović (SashaSimovic).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading