(VIDEO) SVI KOJI NEMAJU DECU VIDEĆE KAD BUDU IMALI! Nekako je samo tvoje, kifla tvoja: Veljko progovorio o roditeljstvu, a onda je pomenuo i Cecu

Autor:

Zabava

02.07.2020

10:30 >> 10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin naše najveće folk dive, kik-bokser i novopečeni tata Veljko Ražnatović se oglasio za naš portal i otkrio kako se snalazi u ulozi "novopečenog" tate.

RepublikaFoto: Veljko Petrović
Veljko Ražnatović

Mladi Ražnatović je otkrio da je upoznat sa roditeljstvom s obzirom na to da je odrastao u mnogobrojnoj porodici, a otkrio je i koliko mu majka pomaže u svemu tome i da li uživa u novoj tituli bake.

- Lidija, moja tetka, četvoro dece ima, svi su mlađi od mene, posebno dva blizanca, tako da sam upoznat sa svim stvarima oko bebe što se rade. Svi oni koji nemaju decu videće kad budu imali, nekako je to samo tvoje, kifla tvoja... jedva čekaš to sve da radiš, ne može da se upoređuje ni sa čim.

- Ne možemo da joj otmemo dete iz ruke, majka se baš pronašla u ulozi bake, koliko mi je pričala da ne želi da bude baba, mislim da nije mogla bolji poklon da dobije, ustvari potpuno sam siguran da je to njeno mišljenje - dodao je mladi Ražnatović

Brid Video Platformhttps://cms.brid.tvType a message

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading