Prve fotografije para posle nesreće: Slobina Jelena nakon udesa nosi kragnu!

Autor:

Zabava

26.06.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač Sloba Radanović i njegova devojka Jelena Ðuričanin u noći između ponedeljka i utorka imali su udes, ali, srećom, bez težih posledica. Nakon nekoliko dana odmora u kući pevač i njegova izabranica izašli su napolje, gde ih je paparaco uslikao. Sudeći po prizoru, Sloba je prošao sa lakšim povredama, dok Jelena nosi kragnu.

RepublikaFoto: printscreen/paparazzolov
Sloba i Jelena

Naime, Jelena i Sloba pošli su na kontrolu u jednu privatnu kliniku, a, po svemu sudeći, kontrola je bila zakazana Đuričaninovoj. Zbog cimanja prilikom udara, Jelena je ozledila vratni deo, te nosi kragnu pomoću koje joj je fiksiran položaj glave dok se povreda ne sanira.

Sloba je sve vreme bio veoma pažljiv prema verenici, a u klinici su se zadržali sat vremena. Kako je očito na kontroli sve prošlo kako treba, nasmejani su napustili kliniku.

 Đuričaninova i pevač išli su na kontrolu zakazanu u jednoj privatnoj klinici

RepublikaFoto: printscreen/paparazzolov
Sloba i Jelena sa kragnom

Podsetimo, pevač i Jelena imali su saobraćajnu nezgodu u Zemunu u noći između ponedeljka i utorka 22. i 23. juna, a sa njima je u automobilu marke BMW bio i njihov prijatelj. Sloba se oglasio nakon nesreće i otkrio kako se nakon udesa osećaju on i Jelena, a onda progovorio i o tvrdnjama supruge vozača koji je izazvao udes - da je čovek zadobio teže povrede glave i kuka.

- Pošto supruga vozača, koja uopšte i nije bila prisutna na licu mesta, daje neistinitu izjavu, zato se oglašavam. Na mestu udesa bilo je preko 20 svedoka i svi su videli šta se dogodilo i spremni su da svedoče. Takođe, svi smo zadobili lake telesne povrede, a od nas četvoro, Jelena je najviše ugruvana. Na mestu odakle je vozač izleteo jasno stoji znak STOP, na koji se nije zaustavio, nego je proleteo - rekao je Slobodan tada za Srpski telegraf.

Foto: printscreen/paparazzolov

Slobi ispala lubenica

Radanović je nakon kontrole ostavio verenicu kod kuće da se odmara i otišao na trening. Nakon napornog vežbanja zaustavio se na ulici kako bi od uličnog prodavca kupio lubenicu. Dok je uzimao željenu, ispala mu je iz ruke i pukla po trotoaru, što je nasmejalo i njega i prodavca. Izabrao je novu, platio obe i otišao kući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Beara

26.06.2020 12:47

Kao Šojić.