"U Realu mi je votka bila najbolja drugarica"

Autor:

Sport

25.06.2020

16:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa 23 godine je stigao iz Ajaksa u Real Madrid. Vesli Snajder (36) tada je bio još mladić koji nije znao šta ga sve čeka u španskoj prestonici, ali je ubrzo saznao - i opekao se.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vesli Snajder

Fudbal je ostavio po strani i odao se drugim stvarima. Ipak, još uvek je i na terenu pokazivao trenutke magije.

- Ne mogu da kažem da mi je nešto nedostajalo u Madridu. Igrao sam dobro, ali mogao sam još bolje. Nakon nekog vremena shvatio sam da jedino mogu biti sam i da mi je votka bila najbolja drugarica. Drugi dan bih ustajao kao da je sve u redu. Nastavio bih da treniram ali stvari bi postajale sve gore i gore, očigledno je da nisam bio fokusiran - objašnjava bivši holandski fudbal i nastavlja:

- Lagao sam, govorio sam da će sve biti u redu i da se oslanjam na svoju inteligenciju. Pao sam fizički. Manje sam trčao, više sam se skrivao od trenera, a mislio sam da to niko neće primetiti. Rud van Nistelroj i Arjen Roben su me upozoravali, govorili su mi da neću dugo izdržati sa takvim načinom života.

I nije dugo izdržao u Realu, nakon dve je godine otišao u milanski Inter, a dane u Realu ipak nije u potpunosti obeležio fudbal. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP

- Bio sam mlad, voleo sam uspeh i da budem u centru pažnje. Loše stvari sam radio u Madridu, nije tu bila reč o drogama, već o alkoholu. Navikao sam da živim kao zvezda. Svi te obožavaju kao igrača Reala i nemaš problema da odeš negde i potrošiš mnogo novca na ljude.

Kasnije je još igrao za turski Galatasaraj, francusku Nicu i Al Garaf iz Katara, pa se penzionisao prošle godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading